Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben hiç tüketmiyorum en iyisi meyva suyueskiden 2,5 litreyi bitiriyodum bi günde 3 yıl önce bıraktım acayip bağımlılık yapıyo şahsen
![]()
duyduğuma göre cappy limonata ve elmalı soda ile mesai yapıyormuşsun kanka..bak dikkat et bu kaçamakları bensiz yapma bozuşuruz![]()
limonata doğruda sodada yanıldın limonlu ve muzlu soda favorim en güzel meyveli sodada fresha nınkiler zaten
![]()
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben hiç tüketmiyorum en iyisi meyva suyueskiden 2,5 litreyi bitiriyodum bi günde 3 yıl önce bıraktım acayip bağımlılık yapıyo şahsen
![]()
duyduğuma göre cappy limonata ve elmalı soda ile mesai yapıyormuşsun kanka..bak dikkat et bu kaçamakları bensiz yapma bozuşuruz![]()
limonata doğruda sodada yanıldın limonlu ve muzlu soda favorim en güzel meyveli sodada fresha nınkiler zaten
![]()
onu da biliyordum da net söyleseydim o zaman bana diyecektin devrrrrrrriiimmmmm neler oluyorrrrr![]()
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben hiç tüketmiyorum en iyisi meyva suyueskiden 2,5 litreyi bitiriyodum bi günde 3 yıl önce bıraktım acayip bağımlılık yapıyo şahsen
![]()
![]()
onu da biliyordum da net söyleseydim o zaman bana diyecektin devrrrrrrriiimmmmm neler oluyorrrrr
6. hissin çok kuvvetliymiş derdim bu seferde![]()
![]()
![]()
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben hiç tüketmiyorum en iyisi meyva suyueskiden 2,5 litreyi bitiriyodum bi günde 3 yıl önce bıraktım acayip bağımlılık yapıyo şahsen
![]()
![]()
onu da biliyordum da net söyleseydim o zaman bana diyecektin devrrrrrrriiimmmmm neler oluyorrrrr
![]()
![]()
psikoloji ve felsefe ile ilgileniyorum kaç yıldır..bir gün senin renk karakterine bakayım..bu kahve falına ne bileyim tarota benzemiyor..6.Hissim evet kuvvetli kankacığım..Ve sana şunu diyorum benim boyu 2 yıla kalmaz sollayacaksın..2.00 olursan artık yıkılır ortalık ama sana tavsiyem inşallah 2.00 'ı geçmemen![]()
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben hiç tüketmiyorum en iyisi meyva suyueskiden 2,5 litreyi bitiriyodum bi günde 3 yıl önce bıraktım acayip bağımlılık yapıyo şahsen
![]()
![]()
![]()
![]()
psikoloji ve felsefe ile ilgileniyorum kaç yıldır..bir gün senin renk karakterine bakayım..bu kahve falına ne bileyim tarota benzemiyor..6.Hissim evet kuvvetli kankacığım..Ve sana şunu diyorum benim boyu 2 yıla kalmaz sollayacaksın..2.00 olursan artık yıkılır ortalık ama sana tavsiyem inşallah 2.00 'ı geçmemen
renk karakteri dediğin aura değilmiboy zaten 1.90 bakalım 2.00 geçebilcekmiyim
![]()