Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinsamsungun bu oyununu 2.ci hafta oynamaya başladım ve 138000 küsür puan yaptım ama o gün boyunca mouse tutan elimi kullanamadım

ve bunun üstüne yarışma bitti yazıyor 5 hafta sürecek olan bu yarışma 1 hafta sürdü ve bitti samsung gibi bir firmanın böyle acemilik yapması çok ilginç
Yarışma fena patladı ya bende o kadar uğraşmıştım nolcak bizim bu emeklerimiz
Ajansa mail atın arkadaşlar ilgileniyorlar.
İletişim adresi için, aşağıdaki maili kullanın. Ben deniz ajans'a mail atmıştım. Onlar da maili buraya yönlendirmişler.
MCCANN Ajans
Kayit olun veya
giris yapin
138 bin puan olarak hiçbirşey söyleyeyim buarada. bence firma hilenin önüne geçemedi
İletişim adresi için, aşağıdaki maili kullanın. Ben deniz ajans'a mail atmıştım. Onlar da maili buraya yönlendirmişler.
MCCANN Ajans
Kayit olun veya giris yapin
mccan ajans acemi- ilgisiz-vurdumduymaz-asabi-telefonlara çıkmaz
MCCANN Ajans
mccan ajans acemi- ilgisiz-vurdumduymaz-asabi-telefonlara çıkmaz
Acemi oldukları kesin de ben mail atmıştım cevap vermişlerdi hemen.
samsungun bu oyununu 2.ci hafta oynamaya başladım ve 138000 küsür puan yaptım ama o gün boyunca mouse tutan elimi kullanamadım
ve bunun üstüne yarışma bitti yazıyor 5 hafta sürecek olan bu yarışma 1 hafta sürdü ve bitti samsung gibi bir firmanın böyle acemilik yapması çok ilginç
iyi puan yapmışsınız gerçi geçilmeyecek puan değil ama haketmişsiniz yazık olmuş
çok saçmalamışlar ama hiç üzülmeyin bana yolladıkları alet bozuk çıkmıştı resmen dalga geçer gibi
çok saçmalamışlar ama hiç üzülmeyin bana yolladıkları alet bozuk çıkmıştı resmen dalga geçer gibi 
Bu yarşmadan mp3 kazanıp da çalışan birisini duymadım zaten. Nopan1c'in falan da bozuk çıkmıştı.