0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinYaprak dökümü rekor için devam ediyor biliyormusunuz Yalan Rüzgarını geçmek için uğraşıyormuş aman canım yaa ne baydı o da...artık konu kalmadı adam gibi adam tahsine bilem bozdular çapkınlık yaptırdılar sırf uzasın diye..önümüzdeki sezon alirrızayıda bozarlarsa şaşmam.ya da Ayşe büyür serpilir sıra onun entrikalarına aşklarına gelir..eee uzatmak için herşeyi yaparlar...aşkı memnu gibi tadınla bıraksaydılar saygıyla ansaydık peeeh ....
Yaprak dökümü rekor için devam ediyor biliyormusunuz Yalan Rüzgarını geçmek için uğraşıyormuş
zenginlerin mezarları bilem ihtişamlı oluyo anacım baksanıza denize nazıır
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinzenginlerin mezarları bilem ihtişamlı oluyo anacım baksanıza denize nazıır benimde dikkatimi cekti o
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinYeni konu gibi geldi değil mi? Ama değil, şaka yaptım. çok kötüsünn bende bi an okudum afalladım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinYeni konu gibi geldi değil mi? Ama değil, şaka yaptım. çok kötüsünn bende bi an okudum afalladım
Yeni konu gibi geldi değil mi? Ama değil, şaka yaptım.
melisa nolur bu sefer bihter olma valla üzülürüm
E artık final olsun dizi bitti
aman bugun bihter olma
en çok firdoya üzüldüm...öylece izliyodum onun şaftı kaymış halini görünce önce bi koptum sonra toparlandım acıklı sıfatıma döndüm...hilmi önalı gördünüzmü kadim dostum ilk sırada saf tutmuştu bu arada heyecandan koca bi karpuzu götürmüşüm
hee katyada cenazeye kocişiynen katılmıştı o tikkatimi çekti matodan sonra diziden karlı çıkanlardan kaptı genç ve yakşaklı kocayı