sırf kampanyaya katılmak için aldım bu parfümü ve bir daha -hem ev hem araba verseler bile -almam
kokusu bence hiç de hoş değil.ne reklam yaptılar bu parfüme ben de çok cici bişey sanmıştım
bir de kampanyaya katılan diğer arkadaşlar cevaplarsa sevinirim, kodu gönderdikten sonra bana kampanya katılmınız alındı vs. şeklinde bir iletim msj gelmedi.insan işkilleniyor yahu kod boşa gitmiş gibi.size kodu yolladıktan sonra msj geldi mi ??
bu kampanyaya katılmak için çok tereddüt ettim kazanma şansı yuksek gibi ama sonra vazgeçtim, neden diyecek olursanız 10 tane 8x4 alarak şansını orda deneyebilirsin üstelik i phone var orada ama bu kampanyada ı poud touch ve şhufle var. bence şifreyi tekrar yolla kullanılmıştır derse kampanyaya katılmışsındır.
arkadaşlar çekiliş kurallarına göz attım,sakın aynı şifreyi bir kez daha göndermeyin eleniyormuş!

4. Tüm katılımlara ait katılımcı listesi elektronik ortamda hazırlanarak gönderilen her bir şifre için hak ettiği kadar katılım hakkı verilecektir. (hak ettiği kadar katılım ne demek, nasıl yani herkese bir hak değil mi
5. İlk gönderilen şifre ve katılım kabul edilecek olup aynı şifre üzerinden mükerrer katılımlar ayıklanacaktır. New York/Batı Amerika seyahati:25 Eylül-06 Ekim 2010 tarihleri arasında çift kişilik New York/Batı Amerika seyahatine İstanbul-New York-San Francisco-İstanbul arası Lufthansa Alman Havayolları ile ekonomi sınıfı gidiş-dönüş uçak bileti, New York-Las Vegas-Los Angeles-San Francisco arası yerel havayolları ile ekonomi sınıfı tek yön uçuşlar, Lufthansa ve Amerika içi yerel havayollarının tüm havalimanı ve güvenlik vergileri, New York, Los Angeles’ta 3 gece, Las Vegas ve San Francisco’da 2 gece 4 yıldızlı otellerde oda+kahvaltı konaklama, New York, Los Angeles, Las Vegas (akşam yürüyerek yapılacak olan) ve San Franciscoda yarım günlük panoramik şehir turu, Los Angeles, Las Vegas, San Francisco Havalimanı-Otel transferleri, Las Vegas-Los Angeles arası özel otobüs ile tek yön transfer, Yurtdışı seyahat ve sağlık sigortası, Rehberlik Hizmetleri dahildir.
vs. yazıyor.simonbolivar amerika seyahati ipodla falan kıyaslanamaz,en azından bana göre