bu yarışma baştan beri kimsede güven uyandırmadı çabalayıp kazanamayanlar adına üzüldüm.. diğer kazanan "arkadaşlarımı" tebrik ederim güle güle kullanın
Kazananlara tebrikler..
Katılmayıp vede katılmadığım için mutlıu oldugum bir kampanya.. Katıldım diyip kıskıs gülmek ise benim için daha buyuk eğlence oldu..
bu yarışmaların hiçbirine katılmıyorum firmalar artık bu şekilde kampanya yapmasınlar yaa çekiliş yapsınlar haksızlık ortadan kalksın artık:(
oncelikle kazanan arkadaslara tebrıkler en azından bızden bırılerını gormek guzel dente ye yazdım cok sallıyacaklarını sanmıyorum kazanan kısılerın puanlarını acıklasalar aha ıyı olucagını soyledım ben umutluydum en azından wepcam alırım dıyodum ılk bastan beri hıc bırakmadım nedıyeyım artık hıc bıse kazanamıyoruz
Saçmalığa bakarmisiniz arkadaşlar günde alınabilecek maksimum puan 5500 müş.Ben bu puani aştıgım için kara listeye alınmışım.Bunların matematik hocası kimdi acaba.Günde en fazla 30 arkadaşimizi davet edebiliyoruz onu anladık önceden davet yolladıgımız kişiler bir günde uygulamayı kabul ettiginde nolacak peki ?reklamlarını yayınlayıp alınan puanlar hariç bide.1 ayda alınabilecek maksimum puan 165 bin olduguna göre benim kazandıgım puan 134 bindi. Göz göre göre benim hakkımı yediler.Allahından bulsunlar.
Tebrik ederim. En azındaan birşeyler kazanan var. Bu tarz yarısmalarda hilelilerin kazandıgını gorunce hileye teşfik oluyorum
Ben de Fusion+Gamepad kazanmışım

Gözüm gamezone kasada kaldı