soru soruyorlar yarışmacılar hakkında programı takip etmek lazım
ayrıca ikinci şifre Ö imiş birinci şifreyi alan var mı
Ben kredisiz hatıımdan katıldım iletildi ama daha sonra mesaj geldi Aynen yazıyorum: Ucretlendirilme islemi gerceklestirilemediğinden dolayi,lutfen daha sonra tekrar deneyiniz. Bence baya bir ücret alıyolar

Ben katılmıcam
vallahi 2 kez aradılar sesim gitmiyomuş adam tekrar aracağız dedi program sonuna kadar hattınız açık olsun dedi. Bende lojmandayım zati işten eve 2 dakkada gittim televizyonu açtım bekle bekle program bitti arayan soran yok beni aradıkları numaradan aradım bende. Biri çıktı ağzıyla dıtdıt yaptı dalga geçer gibi yetkili kişiye verdi telefonu bende sizi bekledim aramadınız dedim yok işte alo alo dediniz ses gelmeyince başkasını bağladık dediler. madem başkasını bağlayacaktınız bana niye hatta bekleyin dediniz diye çıkıştım herşeyden önce konuşan çocuk çok abiyane konuşuyordu. Yani TRT gibi saygın kanalda zirzop tarzda konuşan insanlar nasıl çalışır hayret bişey bu ağzıyla dıtdıt yapan kişiyide kınıyorum ve programı şikayet etmeyi düşünüyorum. ödül mödül önemli değil bir bayanla konuşmanın adabı çok önemli ben projelerimi işimi gücümü bırakıp acele eve gidiyorum sırf adamlara saygısızlık olmasın diye adamların yaptığı tavra bak sanki bağlanamamalarının hatalısı benim