Gönderen Konu: Acıbadem AhKalbim -Bize Ulaşan İlk 100 Kişiye Kalp Yastık Hediye  (Okunma sayısı 20893 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı cilekrecelii

• Hero Member
böyle yapmaları hiç hoş olamamış bir fırsat bulursam şikayet vara mutlaka yazacağım

Çevrimdışı kartal1000

• Usta Kampanyacı
Hala kandırılmış durumdayız değilmi :(
Eğer Allah'ın ni'metini sayacak olsanız, onu sayamazsınız. Şübhesiz ki Allah, elbette Gafûr (çok bağışlayan)dır, Rahîm (çok merhamet eden)dir. ( Nahl 18 )

gonulyesil

• Ziyaretçi
beni biraz evvel aradılar ilk 100 kişi içinde olduğumu söylediler ve adres teyiti yaptılar. ayrıca 3 aylıkta medikal danışmanlık kazandığımı söylediler. 3 ay içinde verdikleri numarayı aradığımda sağlıkla alakalı her türlü sorunu danışabileceğimi söylediler..

ve ayrıca çoook geniş kapsamlı bir check -up tan bahsettiler öyle kapsamlı ki telefondaki kişi sanrım bi 5 dk durmaksızın içeriğini saydı. check-up larda da yüzde 50 indirim yapıyorlarmış bu 100 kişiye ve anlaşmalı bankalar aracılığı ile 8 taksit yapıyorlarmış. 2000 liralık check-up ı 900 küsür liraya yapacaklarını söylediler ama bende para yok ;D

ama ihtiyacı olan varsa ve aranırsa bu fırsatı kaçırmasın kızın telefonda bahsettiği şey check - up deil XXXXL check-up resmen ;D

Çevrimdışı yupi

• Usta Kampanyacı
  • BaşKaSının iZinde YürüyeN, iZ bıRakaMaZ !....
    • PınarlaBizbize
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
beni biraz evvel aradılar ilk 100 kişi içinde olduğumu söylediler ve adres teyiti yaptılar. ayrıca 3 aylıkta medikal danışmanlık kazandığımı söylediler. 3 ay içinde verdikleri numarayı aradığımda sağlıkla alakalı her türlü sorunu danışabileceğimi söylediler..

ve ayrıca çoook geniş kapsamlı bir check -up tan bahsettiler öyle kapsamlı ki telefondaki kişi sanrım bi 5 dk durmaksızın içeriğini saydı. check-up larda da yüzde 50 indirim yapıyorlarmış bu 100 kişiye ve anlaşmalı bankalar aracılığı ile 8 taksit yapıyorlarmış. 2000 liralık check-up ı 900 küsür liraya yapacaklarını söylediler ama bende para yok ;D

ama ihtiyacı olan varsa ve aranırsa bu fırsatı kaçırmasın kızın telefonda bahsettiği şey check - up deil XXXXL check-up resmen ;D
benide aradılar yastığım geliyor yuppiiiiiiii ;D

Çevrimdışı logocuk

• Usta Kampanyacı
ben numarayı sallamıştım yanlış hatırlamıyosam  :D

Çevrimdışı madımak

• Usta Kampanyacı
  • KÖMÜR GÖZLÜ OĞLUM
beni kimse  aramadı :'(

Çevrimdışı sükunet

• Usta Kampanyacı
  • Rüzgar esti ;)
arayan numara neydi arkadaşlar ?
benide aramışlar ama duymamışım...

Çevrimdışı yupi

• Usta Kampanyacı
  • BaşKaSının iZinde YürüyeN, iZ bıRakaMaZ !....
    • PınarlaBizbize
arayan numara neydi arkadaşlar ?
benide aramışlar ama duymamışım...
02165444646 nolu numara aramıştı cnm

Çevrimdışı black84

• Acemi Kampanyacı
  • **
az önce benide aradılar chek-up kazanmışım ilk 100 içindeymişim nasılsa :) tebrik etmekten yoruldu adam.ama ne yastık kazandın dedi ne başka bişey.sadece indirimli chek-up bide 3 aylık doktar desteği ücretsiz.

Çevrimdışı HoppiDi

• Usta Kampanyacı
Ya benide aradılar ama sesimi alamadılar sanırım. :( Tekrar aramazlar herhalde.  :'(