asicim ne oldu ben seni sinir ettim ondan mı rahatsızlandın canım yoksa
biran evvel iyileşirsin inşallah kuzum ya
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapingecen bır arkadas benden destek ıstedı sanırım rengını gosterde öm atmıs hemen yanıtladım ve destekledım dıye mesaj attım . ama sonunda ne bır tesekkur ne bırsey bırdaha o kısıye asla oy vermıycem cok sınırlendım kendımı kek gbı hıssettım
gülçin hanım bunu o arkadaş tabi ki dşünmüştür bence kimse bu yapılan iyilik karşısında teşekkür etmemezlik yapmaz ama özel mesaj hakkı dıolduğu için geri dönemiyor olabilir ben kendimden biliyorum
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapingecen bır arkadas benden destek ıstedı sanırım rengını gosterde öm atmıs hemen yanıtladım ve destekledım dıye mesaj attım . ama sonunda ne bır tesekkur ne bırsey bırdaha o kısıye asla oy vermıycem cok sınırlendım kendımı kek gbı hıssettım
gülçin hanım bunu o arkadaş tabi ki dşünmüştür bence kimse bu yapılan iyilik karşısında teşekkür etmemezlik yapmaz ama özel mesaj hakkı dıolduğu için geri dönemiyor olabilir ben kendimden biliyorumEvet böyle olduğunu kabul etsek dahi,ileriki günlerde pekala teşekkür edilebilir!Günler çuvala girmedi ya!