tebrikler 2 çek bir üründe kullanılabiliyormu acaba?
tebrikler 2 çek bir üründe kullanılabiliyormu acaba?
evet 2 kere kullandım. ama 3 çek veya aynı numaraya gelen çekler aynı faturada kullanılamıyor.
ayrı telefona gelen çekler tek üründe kullanılabiliyormu acaba?
ayrı telefona gelen çekler tek üründe kullanılabiliyormu acaba?
evet ilk alışverişimde ayrı telefona gelen çeklerle sorunsuz almıştım tarayıcıyı
aldığım telefon bozuk çıktı, bugün gittim teknosaya, yenisiyle değiştirirler diye umuyordum ama öyle olmadı, teknik servise gönderdiler. yani anlıycağınız telefonla alo bile demeden garantiye gitti telefon
aldığım telefon bozuk çıktı, bugün gittim teknosaya, yenisiyle değiştirirler diye umuyordum ama öyle olmadı, teknik servise gönderdiler. yani anlıycağınız telefonla alo bile demeden garantiye gitti telefon 
benımde cekle aldıgım urun bozuk cıkmıstı ama ben teknosaya goturmedım kargo ıle teknosa kocaelı adresı verdı odemelı olarak onlara gonderdım urunum bır hafta sonra yenısı ıle degıştırılerek gonderıldı
garantıden daha ıyı olurdu kargoyla gonderseydın bence
benımde cekle aldıgım urun bozuk cıkmıstı ama ben teknosaya goturmedım kargo ıle teknosa kocaelı adresı verdı odemelı olarak onlara gonderdım urunum bır hafta sonra yenısı ıle degıştırılerek gonderıldı
garantıden daha ıyı olurdu kargoyla gonderseydın bence
ben internetten almadım bayiden aldım, 1gün sonra geri götürdüm garantiye yolladılar. tam bir saçmalık.
hayırlı olsun bol bol artmasını dılerım smile