Gönderen Konu: Kampanyalarla Nasıl Tanıştınız?  (Okunma sayısı 9687 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gonulyesil

• Ziyaretçi
Ynt: Kampanyalarla Nasıl Tanıştınız?
« Yanıtla #10 : 21 Haziran 2010, 19:05:25 »
bende  avon güzellik perisi sayesinde başladım daha çaylak kampanyacıyım 3 ay oldu kampanya dünyasına katılalı..

Çevrimdışı gungem

• Usta Kampanyacı
  • Şanssızım Bu Sıralar :(
« Yanıtla #11 : 21 Haziran 2010, 19:09:34 »
hugies bebek bezi sayesinde tanıştım
televizyon reklamlarında numune için internet adresini veriyordu
bez kazandıktan sonra arama motorlarında başka numune gönderen yerler varmı diye bakıyordum
böylelikle forumu keşfettim
Ahhh! Nerde o eski kampanyalar....

Çevrimdışı ufoskop

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #12 : 21 Haziran 2010, 19:10:03 »
3 yıl önce sony'nin düzenlediği bir foto yarışmasında Macarlarla kapışmıştım.Neyse ordan 3 tane k550i kazandım ama telefonlar gümrükte takıldı.Benden başka Türkiye'den kazanan var mı diye araştırma yaparken bir kampanya forumunda buldum kendimi(orası ilk göz ağrımdır).

Gerçi bundan önce Turkcell'in 2001 yılıydı sanırım Avrupa Basketbol şampiyonasıyla ilgili bir yarışması vardı kısa mesaj ile katılıyorduk.Finalde beşinci olup Basketbol Milli takımının bir formasını kazanmıştım.Sonra bir de shubuodan tel kazandım ama asıl başlangıcım üstteki kampanyadır:)

Çevrimdışı adamoda

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #13 : 21 Haziran 2010, 19:12:22 »
bende tamek meyve sepetini kazandıktan sonra başladım .kazanana kadar inanmamıştım çünkü.

Çevrimdışı firuzeyno10

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #14 : 21 Haziran 2010, 19:13:48 »
ben ilk önce hugies bezin numune gönderrdiğini gördüm bebek comdu sanırım.sonra istedim geldi.

ee dedim bebek bezi geldise mamada gelir..yazdım tüm bebek maması firmalarına geldi

ee dedım acaba böyle yarışmalar falan varmı dedım araştırdım.bi forumlar karşılatım enerji forum giriş o giriş..

zaten evvelden benim anne mesleğim bu annemde kupon biriktiridi benim günlük catal bıcak yemek takımın hürriyet gazetesınden benım ;D ;D ;D

Çevrimdışı gülirana

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #15 : 21 Haziran 2010, 19:21:17 »
benimde çok fazla bir geçmişim yok ama  ilk önce numunelerle başladım sonra netde gezinirken bu forumu buldum çokda memnun oldum :D

Çevrimdışı toprakhaktan

• Usta Kampanyacı
  • Yağmur yağsın toprak koksun,seni hatırlatsın
« Yanıtla #16 : 21 Haziran 2010, 19:21:33 »
doğadan yeşil kupa ve evyaptan bir koli numune gelince adımı gördüğüm forum sitesine girdim , ''bur bakiim ne oluyormuş'' dedim. İlk göz ağrısı forum sitesi'nden çok arkadas var burda  :)

Çevrimdışı ozlemce108

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #17 : 21 Haziran 2010, 19:27:47 »
kardeşime bigün kingin manikür seti gelmişti,nerden geldi diye sordum netten geldi dedi,öylesine form doldurmuş. gelince o da şaşırmış. o günden sonra bu işin peşine düştüm:) iyi ki de düşmüşüm. ufak tefek bayaa bişey kazandım. biçok şeyi de kılpayı kaçırdım. şimdi kampanya bağımlısıyım:) 17-18 saat pcde kampanya kovalıyorum:)

Çevrimdışı sonsuzluk2010

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #18 : 21 Haziran 2010, 19:28:48 »
bend bebek olduktan sonra işten ayrılınca numunelerle başladım.sonra nasıl olduysa sevil ablayla tanıştım derken derken bugünlere geldik işte.... ::) ::) ::) ::)

Çevrimdışı hicazfasli

• Usta Kampanyacı
  • DESTEK İÇİN ÖM ATINIZ.
« Yanıtla #19 : 21 Haziran 2010, 19:34:45 »
Ben de oldum olası kredi kartları kampanyaları,market kampanyaları,akaryakıt kampanyaları,kontör kampanyaları derken google'da deli gibi kampanya aramaya başladım.Derken forumhergünkampanya ile tanışma fırsatı buldum.O gün bugün pek bir şey kazanamasam da kazandığım küçük şeylerle mutlu olmaya çalışıyorum.Ne diyeyim?Allah bereket versin! :)