Gönderen Konu: 11 gencecik fidanı kaybettik.  (Okunma sayısı 6024 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ezel59

• Usta Kampanyacı
  • eski türk filmlerine hayran bahtsız kampanyacı..
Ynt: Bugün ne kaybettik
« Yanıtla #20 : 19 Haziran 2010, 19:25:51 »
allah rahmet eylesin, yakınlarına sabır versin..

Çevrimdışı gulsevdam

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #21 : 19 Haziran 2010, 23:58:13 »
Allah rahmet eylesin aillerine sabrı cemil niyaz etsin...
...

Çevrimdışı devrim1986

• Usta Kampanyacı
  • P.S. ✿ I Love You..✿
« Yanıtla #22 : 20 Haziran 2010, 00:11:52 »

Şehitlerimize Allahtan rahmet, kederli ailelerine sabır diliyorum .. :////
Dünyalar kadar değil aşklarım kadarsın...

Çevrimdışı barricade

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #23 : 20 Haziran 2010, 12:50:00 »
acımızın büyük olmasından dolayı yazıldığını düşünerek fazla bir şey söylemek istemiyorum ama şehitlerimizin burada kazanılacak kaybedilecek nesne gibi görülmesini ve bu başlık altında konu açılmasını pek hoş karşılamadığımı belirtmek isterim.şuan huzur içinde evinizde uyuyabiliyorsanız,rahatça dışarıda dolaşabiliyorsanız ve en önemlisi kendinizi koruyan birilerinin olduğunu hissedebiiyorsanız sebebinini söylememe gerek yok sanırım.Onların hak ettiği değerin kampanya sitesinde bugün ne kaybetttik başlıklı bi konu altında olmaması gerektiği düşünüyorum.

Çevrimdışı caddy

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #24 : 20 Haziran 2010, 17:39:59 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
acımızın büyük olmasından dolayı yazıldığını düşünerek fazla bir şey söylemek istemiyorum ama şehitlerimizin burada kazanılacak kaybedilecek nesne gibi görülmesini ve bu başlık altında konu açılmasını pek hoş karşılamadığımı belirtmek isterim.şuan huzur içinde evinizde uyuyabiliyorsanız,rahatça dışarıda dolaşabiliyorsanız ve en önemlisi kendinizi koruyan birilerinin olduğunu hissedebiiyorsanız sebebinini söylememe gerek yok sanırım.Onların hak ettiği değerin kampanya sitesinde bugün ne kaybetttik başlıklı bi konu altında olmaması gerektiği düşünüyorum.
Bu başılığı yazarken şehitlerimizi asla bir nesne gibi görmedim.Zaten öyle biri olsaydım bu konuyu açmazdım.İnsan illa ki mal veya nesne mi kaybeder.'Sevdiği insanı kaybetti'derken o kişiyi mal olarak mı görür, söyleyen sorarım size.Onlar ki asla kaybolmazlar şünkü: 'Şehitler ölmez ama siz bilmezsiniz' der ayet-i kerime.

Çevrimdışı barricade

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #25 : 20 Haziran 2010, 20:47:40 »
ben burda polemik yaratmak için söylemiyorum ama üzücü bir haberi bu başlık altında açman hoş değil en azından hitabet açısından.bugün 11  gencecik fidanı kaybettik deseydin belki bu şekilde anlaşılmazdı  ben şimdi bunun altına bende bugün babamı kaybettim diye konu ekleyeyim başkası gelsin kardeşimi kaybettim diye konu eklesin bugün ne kaybettik diye devam mı etsin nedir bu böyle hangi haber kanalında gazetede yada muhabbet esnasında duyulmuştur bugün ne kaybettik diye? Neyse daha fazla uzatmak istemiyorum acımız büyük allah mekanlarını cennet eylesin...