0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bende öğretmenimama severek yapsamda tavsiye etmem kimseye
herkese slmbu öneriyi yapmıştım ben önceden . hayata geçene kadar (ki geçerse ) geçici olarak burda konuşuoruz sanırım amma çok okullu var yhaaaa puffffbana okul dar gelmişti gitmiodum ,dolaşıodum(muhasebe hocama gıcıktım napim:D) valla helal yani ne diiim. mühendislikler zor yhaaa....Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsaol sizler için ama bi mod olamadım işte adminle bağlantıya geçtin mi
saol sizler için ama bi mod olamadım işte
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinherkese slmbu öneriyi yapmıştım ben önceden . hayata geçene kadar (ki geçerse ) geçici olarak burda konuşuoruz sanırım amma çok okullu var yhaaaa puffffbana okul dar gelmişti gitmiodum ,dolaşıodum(muhasebe hocama gıcıktım napim:D) valla helal yani ne diiim. mühendislikler zor yhaaa....Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsaol sizler için ama bi mod olamadım işte adminle bağlantıya geçtin mi evet kampanya destek için hemde ama geri dönmedi bende akvaryummekani.comla idare ediyorum orası da balık üzerine
önce ben.