Gönderen Konu: Tekirdağ rakısı  (Okunma sayısı 2189 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı daphne76

• Usta Kampanyacı
Tekirdağ rakısı
« : 20 Haziran 2010, 18:29:54 »
bu hafta babalar gününe özel hem cumartesi hem de pazar günü felekten bir gece çalınıyor! Kazanmak için son saatler: Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

awelya

• Ziyaretçi
Ynt: Tekirdağ rakısı
« Yanıtla #1 : 26 Haziran 2010, 00:04:33 »
Ya arkadaşlar ben bu gün bu yarışmaya katılmıştım, ama kadeh veriyorlardı ya, bende o diye katılmıştım  ::)
sonra birisi aradı beni bu gün akşam,organizasyon sahibi olarak  kazandınız filan dedi, tamda minikdev yarışmasını yaptığımız anlarda aradılar, o ara telaştan pek bir şeyde anlamadım, ben dedimki ya ben bu uygulamaya kadeh veriliyor diye katılmıştım   ;D
nedir bu yarışmanın aslı, ben hiç bir şey anlamadım, arayan kişide tam açıklamalı bir şey söylemedi, yada o an telaştan anlamadım bende  ::) sizi tekrar arayacaklar gibi bir şey dedi hatta kapatırken :D
uygulama sayfasında şuanda 5. hafta kazananı olarak görünüyorum ama ben hala pek bir şey anlayamadım ;D  :-\

Çevrimdışı yupi

• Usta Kampanyacı
  • BaşKaSının iZinde YürüyeN, iZ bıRakaMaZ !....
    • PınarlaBizbize
« Yanıtla #2 : 26 Haziran 2010, 01:06:12 »
kadeh kazanmak istiyosan tekirdağ fanatikleri diye adres var oraya gir soruları doğru yanıtlarsan yolluyorlar bende kaç gündür giriyorum birtürlü hepsini doğru tutturamıyorum :D

awelya

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : 26 Haziran 2010, 01:10:10 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
kadeh kazanmak istiyosan tekirdağ fanatikleri diye adres var oraya gir soruları doğru yanıtlarsan yolluyorlar bende kaç gündür giriyorum birtürlü hepsini doğru tutturamıyorum :D

sağol canım ya :) ne bileyim işte adı tekirdağ diye yaptık bunuda ama başka  bir şey çıktı, birde kazanmışım sanırım  ;D

Çevrimdışı yupi

• Usta Kampanyacı
  • BaşKaSının iZinde YürüyeN, iZ bıRakaMaZ !....
    • PınarlaBizbize
« Yanıtla #4 : 26 Haziran 2010, 01:43:39 »
:D gidersin artık tekirdağla yemeğe ;D

awelya

• Ziyaretçi
« Yanıtla #5 : 26 Haziran 2010, 01:46:30 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
:D gidersin artık tekirdağla yemeğe ;D
Sorma masada ben  eşim annem ve kardeşim var  ;D
Caddebostan kadıköyde Mykonos Restaurantı seçmişim birde :D  :D