Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinKAZANACAKSIN TÜRKİYE !
ÇEKİLİŞSİZ KURASIZ TOPLAM 50.000.000 TL
Kampanya 10 Haziran-10 Temmuz 2010 arasında Migros, Tansaş, Şok, Macrocenter, 5M Migros ve Sanal Market’de Money Club , Money Card veya Money Club özellikli kartlarla yapılan alışverişlerde geçerlidir.
Her Money Club üyesine, kişiye özel bir kampanya harcama tutarı ve bedava alışveriş ödülü teklifi sunulacaktır. Kampanya harcama tutarına alkollü ürünler, sigara, cep telefonu kontörü, puan kullanımları, alışverişte kazandığı anında indirimler ve yeniden satış amaçlı toplu satın alımlar dahil değildir.
Kampanyaya kayıtlı müşteriler katılabilir. Kayıtsız Money Club kart sahipleri kampanya dönemi içerisinde kayıt işlemi yapsalar bile 10 Haziran’dan itibaren yaptıkları alışverişleri kampanya kapsamında değerlendirilir.
Kampanya kapsamında kazanılan bedava alışveriş hakkı ekstra Money Puan olarak 15 Temmuz-15 Ağustos 2010 tarihleri arasında Migros, Tansaş, Şok, Macrocenter, 5M Migos ve Sanal Market’te kullanılabilecektir. Ektsra Money Puan sadece Money Club, Money Card ve Money Club Pro kartlar ile kullanılabilir.
Her Money Club kart sahibinin tek ve birbirine bağlı kartları ile yararlanabileceği bir adet kendisine özel sunulan kampanya harcama hedefi olacaktır. Birbirine bağlı kartlar ile ilgili değişiklik olması durumunda kampanya hedefi değişecektir. Kampanya harcamaları, kasa fişlerinden, mağaza danışmalarından, Migros ve 5M mağazalarında bulunan kiosklardan takip edilebilir.
Size sunulan kampanya teklifini öğrenmek için şimdi tıklayınız!
Kampanya Teklifinizi ve Harcamanızı Takip Edebileceğiniz Diğer Kanallar:
* Migros, Tansaş, Şok, Macrocenter, 5M Migros ve Sanal Market mağazaları alışveriş fişlerinden
* 444 10 44 nolu Money Club Müşteri Hizmetleri
* Mağaza danışmaları
* Migros ve 5M Migros mağazalarında bulunan kiosklar
Sıklıkla Sorulan Sorular
Kampanya hangi tarihler için geçerlidir?
Kampanyamız 10 Haziran – 10 Temmuz tarihleri için geçerlidir.
Kampanyadan yararlanmak için nerelerden alışveriş yapmalıyım?
Kampanyamızdan yararlanmanız için Migros, Tansaş, Şok, Macro,5M ve Sanal Market’ten alışveriş yapabilirsiniz. Tüm formatlarımızdan yapılan alışverişler geçerlidir.
Hangi kartlar ile kampanyadan yararlanabilirim?
Money Club Kart, Money Card ve Money Club Pro kartları bu kampanyadan yararlanabilir. Money Club özellikli kartlarda kampanyadan yararlanabilecektir. (Ailem ve Ben, Kocailem, Servis Kart.) Ayrıca kampanya kapsamındaki alışverişlerde Migros Club kartlarda kullanılabilir. Migros Club kart kullanılarak yapılacak alışverişlerde kazanılan hak edişin kullanılabilmesi için kartın Money Club Kart ile yenilenmesi gerekmektedir. Kampanyadan Yat Kart, Otel Kart sahipleri ve Mağaza Toptan kartlar yararlanamaz.
Aldığım tüm ürünler harcama kotasına dahil midir?
Hayır, alkollü ürünler, sigara, cep telefonu kontörü, puan kullanımları, alışverişte anında kazanılan indirimler ve yeniden satış amaçlı toplu satın alımlar dahil edilememektedir.
Elektronik ürün alabilir miyim?
Evet sizin için belirlenmiş olan harcama rakamına elektrikli ve elektronik ürün alımlarınız dahildir.
Kampanya teklifini nasıl öğrenebilirim?
* Migros, Tansaş, Şok, Macrocenter, 5M Migros ve Sanal Market mağazaları alışveriş fişlerinizden
* Kartınıza ait güncel telefon bilgilerinizi iletmişseniz, cep telefonunuza “Money Club” tarafından gönderilen kısa mesajlardan
* “KAZAN” yazıp 16 haneli kart Money Club veya Money Club özellikli kart numaranızı aralarında birer boşluk bırakılarak 0532 444 10 44 nolu telefona kısa mesaja göndererek. Money kredi kart sahipleri “KAZAN” yazıp, kartın sol alt köşesinde yer alan 10 haneli MIN numarasını göndererek. (Bu hizmet 1 SMS ile ücretlendirilmektedir.)
* Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin’dan
* 444 10 44 nolu Money Club Müşteri Hizmetleri’ni arayarak
* Mağaza danışmalarından
* Migros ve 5M Migros mağazalarında bulunan kiosklardan öğrenebilirsiniz.
10 Haziran’dan itibaren kampanyaya dahil olan alışveriş tutarımı nasıl öğrenebilirim?
* Migros, Tansaş, Şok, Macrocenter, 5M Migros ve Sanal Market mağazaları alışveriş fişlerinizden
* Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin’dan
* 444 10 44 nolu Money Club Müşteri Hizmetleri’ni arayarak
* Mağaza danışmalarından
* Migros ve 5M Migros mağazalarında bulunan kiosklardan öğrenebilirsiniz.
Kampanya kapsamında kazanmış olduğum Ekstra Money Puan’ı nasıl kullanabilirim?
Kampanya kapsamında kazanılan bedava alışveriş ekstra Money Puanı 15 Temmuz-15 Ağustos 2010 tarihleri arasında dilediğiniz mağazalarımızda (Migros, Tansaş, Şok, Macrocenter, 5M Migos ve Sanal Market’te) kasalarda kullanılabilirsiniz.
Kazanmış olduğum puan’nın hepsini veya bir kısmını istediğim alışverişte kullanabilir miyim?
Kazanılan puanlar tüm formatlarda olmak üzere, parçalı tutarlarda bölünerek kullanılabilinir. Kazanılan tutar kadar alışveriş yapılmak mecburiyeti yoktur.
Kullanmış olduğum karta herhangi bir kampanya teklifi sunulmamıştır? Kampanyadan nasıl yararlanabilirim?
Kampanyadan yararlanmak için kartınızı kayıtlamanız gerekmektedir. Kayıtlandıktan sonra hedefinizi öğrenebilirsiniz. Kayıtsız olan kartınız ile kampanya tarihleri boyunca (10 Haziran – 10 Temmuz) yaptığınız alışverişler de geçerlidir.
Yeni bir kart aldım, bu kampanyadan yararlanabilir miyim?
Yeni kart sahipleri de kampanyadan yararlanabilir. Kampanyadan yararlanmak için kartınızı kayıtlamanız gerekmektedir. Kayıtlandıktan sonra hedefinizi öğrenebilirsiniz. Kayıtsız olan kartınız ile kampanya tarihleri boyunca (10 Haziran – 10 Temmuz) yaptığınız alışverişler de geçerlidir.
Yeni kart aldım, kampanya teklifimi nasıl öğrenebilirim?
Kartınızı kayıtladıktan bir gün sonra kampanya teklifinizi öğrenebileceksiniz.
Daha önce Money Club Kart almıştım, ancak şimdi kayıtlayabildim, kampanyadan yararlanabilecek miyim?
Kartınızı 10 Haziran’dan bu yana kullandıysanız eğer, bu kart ile yapmış olduğunuz harcamalar kampanya koşulları kapsamında dahil edilecektir. Kartınızın kayıtlanması önemlidir.
Migros Club Kartım var. Henüz Money Club Kart almadım, ancak 10 Haziran tarihinden sonra Migros Club Kartımla alışveriş yaptım, Migros Club Kartım ile yapmış olduğum alışverişler geçerli olacak mı? Migros Club Kart ile bu kampanyadan yararlanabilir miyim?
Migros Club Kartınız ile yapmış olduğunuz alışverişler geçerlidir, ancak kampanyada kazanmış olduğunuz çeki kullanabilmek için Money Club Kart almanız ve Money Club kartınızı Migros Club kartınız ile birleştirmeniz gerekmektedir. Bu işlemi kasalarımızdan ücretsiz olarak yapabilirsiniz.
Aynı aile içerisinde her bireyde farklı kartlar var. Kampanya teklifi her bir kartda farklı veya aynı mıdır? Örneğin: Eşime SMS ile kampanya teklifi gönderilmiş, xxx TL harcayınca xx TL hediye. Eşim kendi kartı ile ben de kendi kartım ile aynı harcamayı yaparsak, iki ayrı hediye çeki mi kazanmış olacağız ?
Eğer sizin kartınız ile aile bireylerinin diğer kartları tek bir çatı altında yer alıyorsa, bu kartların bulunduğu hesaba tek bir kampanya teklifi sunulmuş olacak ve iki ayrı hediye çeki kazanılmayacaktır. Aynı hesapta yer alan tüm kartların yapmış olduğu toplam harcamaya karşılık, size sunulan kampanyanın tek bir hediye çeki olacaktır. Eğer bu kartlar farklı hesaplarda ise yani her bir kartın içinde bulunmuş hesaba özel bir kampanya teklifi sunulacaktır.
Örn: Sizin ve Eşinizin kartı aynı hesapta birleştirilmiş ise sunulan teklif 500 TL’ye 50 TL şeklinde olacaktır ve her iki kartın harcama rakamları ayrı ayrı 500 TL’yi aşarak toplamda 1.000 TL olsa bile kazanılan çek sadece 50 TL olacaktır. İki kart ayrı iki hesapta bulunuyorsa kartların herbiri için ayrı hedef ayrı kazanım teklif edilecektir.
Benim cep telefonuma SMS ile 6595***1616 numaralı kartım icin xxx TL alışveriş yapmam durumunda xx TL çek kazanacağım bilgisi gönderilmiştir. Ama bu kartı artık kullanmıyorum veya bu kart bende değil . Yeni bir kart aldım. Kampanyadan nasıl yararlanabilirim?
Yeni aldığınız kart eski kartınız ile birleştirilirse, aynı kampanya teklifiniz devam eder.
İki farklı kartım var, bu kartları birleştirebilir miyim?
Kartlar birleştirilebilir. Eğer bu kartlarınız ayrı hesaplarda yer alıyorsa, kartlarınızı birleştirmeniz durumunda kampanya teklifinizden üst hedef olan kampanya harcama tutarınız geçerli olacaktır.
Daha önce kullanmış olduğum kartım vardı, yeni bir Money Club Kart aldım. Bu yeni kart ile alışveriş yaparak kampanyadan yararlanabilir miyim?
Yeni almış olduğunuz kart ile daha önce kullanmış olduğunuz kartı birleştirdiğiniz durumda daha önce kullanılan kartta bir harcama hedefi olduğu için, bu yeni kart ile yapılan alışverişler de bu hedef için geçerli olacak ve kampanyadan yararlanabileceksiniz.
Kartlarımı birleştirebilir miyim?
İki farklı hesapta yer alan kartlarınızda bilgiler aynı ise bu kartlar birleştirilebilinir. Bu kartları birleştirmeniz durumunda kampanya tekliflerinden üst hedef olan kampanya harcama tutarı geçerli olacaktır.
Kartlarımı ayırmak istiyorum?
Kartlarınız bulunmuş olduğu diğer kartlardan ayırdığınız takdirde, bu kartlardan ayrılan kartın daha önceki kampanya teklifi geçerli olacaktır.
Kartımı Migrostan aldım, Tansaş’tan da alışveriş yapsam kampanyaya dahil olur mu?
Tüm Migros, 5M, Tansaş, Macrocenter, Şok mağazalarından almış olduğunuz tüm Money Club Kartlar ile bu kampanyadan yararlanabilirsiniz. Tüm Money Club kartlar ile her formatımızda (Migros, 5M, Tansaş, Macrocenter, Şok mağazaları ve Sanal Market’den) yapmış olduğunuz kampanya kapsamındaki alışverişiniz kampanyaya dahil olacaktır.
Aynı anda başka bir kampanyadan da yararlanabilir miyim?
Aynı anda başka bir kampanyadan yararlanabilirsiniz. Örneğin hem Gördüğünüze İnanın kampanyasından, hem de bu alışverişte almış olduğunuz indirim düştükten sonraki alışveriş tutarınız, bu kampanyaya dahil olacaktır.
Kampanyada sunulan harcama tutarını tek seferde mi yapmam gerekiyor?
Hayır, size sunulan kampanya harcama tutarını 10 Haziran-10 Temmuz tarihlerin arasında yani toplamda yapmanız gerekmektedir. 10 Haziran’dan 10 Temmuz’a kadar toplam harcama tutarınız kampanya koşullarına göre gerçekleşmelidir. Hesapta bulunan kartların farklı zaman ve tutarlarda yapmış oldukları alışverişin toplamı kampanya alışverişi için takip edilecektir.
Başka birine 300 TL harcamaya 30 TL Ekstra Money puan kampanyası tanımlı, bana ise 500 TL harcamaya 45 TL Ekstra Money kampanyası tanımlı. Niye bana daha yüksek bir harcama teklifi sunuyorsunuz? Ben de o hedefe girmek istiyorum.
Müşterilerimizin aylık ortalama harcamalarına göre müşterinin en fazla ödül kazanabileceği kendi lehine olabilecek uygun kampanya teklifi sunulmuştur. Bu nedenle, kampanya teklifleri farklıdır.
Başka birine 300 TL hedef, bana ise 100 TL hedef tanımlanmış. Bana neden diğer kampanya teklifi sunulmadı? Diğer kampanya daha fazla çek kazandırıyor. Ben de o hedefe girmek istiyorum.
Kampanyamızda kişiye özel teklifler belirlenmiştir. Bazı tekliflerde harcama miktarı daha düşük tutulmuştur, bazı tekliflerde ise harcama miktarı daha yüksek belirlenmiş ve kazanılacak çek tutarı da daha yüksektir. Müşterilerimizde memnuniyetsizlik oluşmaması adına ortalama alışverişlerinin çok üzerinde, tutarsız bir hedef vermemek adına geçmiş alışveriş ortalamalarınız dikkate alınmıştır.
Kasa fişinde bu kampanya ile ilgili hiç mesaj çıkmadı?
Bunun iki sebebi olabilir. Size sunulan kampanya teklifini gerçekleşmiş olabiliriz. Bu durumda, kampanya harcama hedefini tamamlandığınız için kasa fişinde artık mesaj çıkmayacaktır. Veya çok nadir olarak teknik aksamadan dolayı kasa fişine mesaj çıkmayabilir.
Bu kampanyadan Yat-Otel-Servis kartları ve Money Club Pro kartları yararlanabilir mi?
Bu kampanyadan, yat ve otel kartlar yararlanamaz, ancak Money Club Pro ve Servis kartlar kampanyadan yararlanabilir.
Sunulan kampanya teklifimin iki katı kadar harcama yaptım, bu durumda kazanacağım çek iki katına çıkar mı? Örneğin; kampanya teklifimi 300 TL harcamaya 30 TL Ekstra Money Puan kazanabiliyorum, ancak ben 600 TL ve üzeri alışveriş yaptım bu durumda 60 TL ekstra money puan kazanabilecek miyim?
Hayır, kampanya teklifinize göre Ekstra Money Puan kazanabilirsiniz. Daha fazla harcama yapıldığında daha çok ekstra money puan kazanılmayacaktır. Her müşteri 1 kere yararlanabilir.
Önceki kampanya teklifim değişmiş. Neden?
Eğer kartınız başka bir kart ile birleştirilmiş ise kampanya hedefi değişir. İki kart arasında en yüksek harcama hedefi olan kampanya teklifi geçerli olmaktadır.
Kampanya kanallarından (alışveriş fişi, Migros ve 5M Migros’lardaki kiosklardan, moneyclubkart.com) kampanya harcamam daha az görülmektedir. Oysa daha çok hacama yapılmıştı. Neden?
Eğer alışverişlerinizde alkollü ürünler, sigara, cep telefonu kontörü, puan kullanımları, alışverişte anında kazanılan indirimler ve yeniden satış amaçlı toplu satın alımlar dahil ise kampanya harcama tutarı içinde kabul edilmemektedir. Ve aynı gün yaptığınız alışverişler kampanya harcama tutarına dahil değildir.
Mağaza alışveriş fişimde kampanya harcamamın ne kadar olduğu bilgisi yer almaktadır. Bu alışverişteki harcama tutarımda dahil midir?
Hayır, alışveriş fişinizde görmüş olduğunuz kampanya harcama tutarına bu alışverişteki harcama tutarınız dahil edilmemiştir.
Kampanya harcama hedefleri nasıl belirleniyor?
Müşterilerimizin aylık ortalama harcamalarına göre müşterinin en fazal çek ödülü kazanabileceği kendi lehine uygun kampanya teklifi sunulmuştur. Bu nedenle, kampanya teklifleri farklıdır.
Alışveriş fişim neden sarı keçeli kalemle çiziliyor?
Kazançlı çıkabileceğinizi ve size sunulan kampanya teklifini gösterebilmek adına.