Her zamanki gibi resim eklemeyi beceremediğim için sadece yazıyı ekliyorum.
bu yazı üzerinde yağmur damlaları olan bir gül,açmamış bir gonca ve başı öne eğilmiş bir gül için yazıldı........
Bahçemizin güzelliklerinden eşsiz bir demet ............
yağmur damlaları,kadifemsi bir bedene bürünmüş o eşsiz muhteşemlik...................
masum açmamış bir gonca ve secdeye eğilmiş bir gül..........
kahverengi toprağın içinden ortaya çıkan mucize......
tefekkür zamanı .......
Bak güle Allahın birliğini haykırıyor......üzerimdeki harbir damla gökyüzünden benim için düşen bana özel damlalar diyor,o damlalarki,saf ve berrak inmiş benim kadifemsi vucuduma özel.........çünkü yaradanın her kişiye özel muamelesi var...........arkamda duran çınar ağaçları Allahın kudretini,vahidiyetini,kayyumiyetini,musavvir olduğunu ve onun 99 ismini gösteriyor.......herbir dalı için özel muamele edilmiş,nakış nakış işlenmiş sanki,yeşilin tonları o kadar muhteşemki baktıkça kayboluveriyorsun içinde.......bak goncaya ellerini kaldırmış dua ediyor.ama nasıl dua..........duasını gizli yapıyor gibi yapraklarını kapatmış yanlız rabbi ve o var........allattaki güle ne demeli sanki şükrünü eda ediyor kapanmış secdeye........Rabbim senin huzurundayım ,beni bu denli muhteşem yarattın der gibi....yaprakların her briyle özel ilğilenilmiş belli damar damar ...yeşilin farklı tonları açıklı koyulu.....onda bile rabbimiz bizleri düşünmüş ruhumuza hoş gelmesi ve bizi coşturmak için ...herşey öyle güzel yaratılmışki......kelimeler yetersiz ,kelimeler anlamsız