0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBurada birilerini suçlamakla olmuyor bu işler malesef, kafanızda eğer şüphe varsa arayın Kraftı onlarla görüşün, şahsen ben öyle yaptım Peki sonuç çıktımı ? kesin hayır : )Sonuç duymak istiyorsanız arayıp görüşün, daha ne diyebilirimki, yani yarın bendede aynı artış olsa hemen şüpheye kapılıp burda yazacaksınız belki, bu doğru değil diyorum ben işte, burda ulu orta birileri suçlanacağına şüphelerinizi yarışma uygulamacılarına dile getirin, doğrusu bu
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBurada birilerini suçlamakla olmuyor bu işler malesef, kafanızda eğer şüphe varsa arayın Kraftı onlarla görüşün, şahsen ben öyle yaptım Peki sonuç çıktımı ? kesin hayır : )
Burada birilerini suçlamakla olmuyor bu işler malesef, kafanızda eğer şüphe varsa arayın Kraftı onlarla görüşün, şahsen ben öyle yaptım
Açelya benim anlatmak istediğimi daha açık olarak anlatmış
hangi adrese mail attınız acaba? biri bana özelden yazabilir mi?
arkadaşlar daha.net in ipad ödüllü kampanyasında ohaa adlı facebook grubu binlerce beğeni toplamışlardı içlerinden biri için yani bu tür bir facebook grubu isterse içlerinden biri ya da 5 i için bile 1 günde binlerce beğeni alabilir.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaşlar daha.net in ipad ödüllü kampanyasında ohaa adlı facebook grubu binlerce beğeni toplamışlardı içlerinden biri için yani bu tür bir facebook grubu isterse içlerinden biri ya da 5 i için bile 1 günde binlerce beğeni alabilir.inci sözlük iyi ki bu işlere girmiyor. Yoksa facebookda kampanya falan bırakmazlar.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaşlar daha.net in ipad ödüllü kampanyasında ohaa adlı facebook grubu binlerce beğeni toplamışlardı içlerinden biri için yani bu tür bir facebook grubu isterse içlerinden biri ya da 5 i için bile 1 günde binlerce beğeni alabilir.inci sözlük iyi ki bu işlere girmiyor. Yoksa facebookda kampanya falan bırakmazlar.Geçen microsoftunmu ne bi kampanya vardı resimler oylanıyodu ona katılmış onlardan biri. Adamı birinci yaptılar 5000 civarı oyla