iyice baydı bence 
aynen benide bide arıyorum yetkili yok diyolar paso sanırım dayanamam o kadar zaman bu yarışmaya ben 
Nİye arıyorsun ki?
ilk 5 kişiye peşpeşe oy verildi yani toplamda 200 kadar oy havadan geldi bana.bunu anatmak adına arıyorum 
Onun dışındakileri hakkınla aldın öyle mi? Ben takip ediyorum da sıralamayı bazen. Mesela bugün 1 saat içinde aşağıdaki şahıslar ilk üçe oy verdi. Neredeyse hergün böyle. Belli zaman dilimlerinde ilk üçün oyları sürekli artıyor. 6. dan itibaren ise oylar uzun zamandır hiç değişmedi. Yani telefon açarak bu durumun hile olmadığını mı anlatacaksın adamlara? Ben gerekli teknik bilgilendirmeyi yaptım. IP adresi dışında hangi parametreleri kontrol etmeleri gerektiğini yazdım uzun uzun maille. Hatta ip adresini konrol etmeye gerek bile yok. Aynı bilgisayardan giden oylar için farklı parametrelere bakıyorlar. Ayrıca ilk 5'in yarışmadan ihraç edilmesini temenni ediyorum.
guney
nigaryy
sorvices
avparti
curagil
yipon
tirnakcik
mirbahan
jitanik
yeni bir tartışma ortamı yaratmaya gerek yok başlamayın yine.biz 3 kişi birlikte oy topluyoruz bunun sakıncası yoktur umarım. bizim gündüz 3 kişi oy bulmamız zor olmasa gerek

mail bende attım ilgilenirler dilerim.aynı pcden oturdu adamın biri gecelerce bize oy verdi elbetteki arıycam senden izinmi alcam napacağımada

ilk 5 elense sebebi sahte oy verendir ve sizler gibi çekemeden şikayet edenlerdir buda böyle bilinsin
ilk 5 te bende varım su anda kendi adıma konusıyım ben teknik uygulamaları bilmem ama bana bircok arkadas sahit 200u geckin oy verildi benim bilmediğim 400 450si benim bulduklarım ve forumdan arkadaslarımın yardımlarıdır. bende siteyi bilgilendirmek için mail attım zaten bnm adıma böyle dusunulmesi beni uzdu acıkcası
ben son mesajımda belirttim sana açıklama yapmak gibi bir mecburiyetim yok.canımız o saatte oy bulmak istiyor varmı başka derdin
pötüş boşver ya kimseye açıklama yapmamız gerekmiyor. isteyen istediği yere şikayet etsin. biz elimizden geleni yapalım.oy toplamaya devam edelim kim ne derse desin,yeter valla ya,millete dert oldu!
Neden hala sorun cıkıyorki. Başkalarının hakkınada giriyorsunuz bu durumda. Konular sorun çıkaranlar sayesinde kilitleniyor. Destek linki olan 100 den fazla kişi vardı diğer konuda. Onların coguna kımse oy vermemişti. Şimdi hiç veremiyorlar. Kim ne yapıyorsa yapsın. Buraya yazmak yerinen yetkililere yazın... Olayı burada çözemessiniz.. En azından Diğer destek linkleri olan arkadaşlara biraz saygılı olalım. .
hayır özlem susmıycam bu kez.nedir bu hergün biri çıkıyor laf ebeliği yapıyor.geçen simonbolivara hileci dendi hemen banlandı biri.bende aynı ilgiyi istiyorum lütfen.bu 2. hile lafı eden şahıs ve bu kez yönetimden ricam benimde savunulmamdan yanadır.bilip bilmeden tatava yapmasın kimse.sanki her yarışmada dibimdeler ahlaklı kişiler

dediğim hile lafı üzerimden bir daha geçerse hukuki yönden görüşürüz.