Fish Kart Hayal yarışmasına katıldım arkadaşlar hayalimi ekledim 2 tane link ile katıldım;
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin aslında ikiside aynı hayal ama birinde noktalama işaretleri değişik çıktı.Desteklerinizi sabırsızlıkla bekliyorum.aşağıdaki hayali yazdım.
Uyandım..yeni bir mesai sabahı.ceketimi aldım merdivenleri inerken apartman kapısında ki kalabalık meraklandırdı beni.insanlar üzerime yaklaştıkça gözlerim parladı. bir anda kameralar ve sarışın bayan ne hissettiğimi sordu İnanamadımm! Karşımda şoför kapısı ve içi cıvıl cıvıl fish görselinden bir mini Coooooper.gözlerim ışıldadı gün parladı!Gülerek bindim doyasıya gezecektim,balıklı kapısından daldığım denizimde.Yakıt istasyonun da söyledim doldurun depoyu 30 chip para var hepsini kullanın,üzerini ödeyim,arkadaş gülerek binlerce chip para yüklü dedi :)o an sanki deniz taştı sevinçten.cooper sonrası kalan miktar kartıma yüklenmiş bundan da habersizdim.Hayallerimdi bunlar hepsi gerçekleşmiş kuşlar gibi uçup, alışveriş yapmıştım.sonra annem,oğlum hadi işe geç kalma dedi..Uyandım.3 tane konu geçerli konu ekledim umarım şartları tam sağladım.aslında daha çok konu eklemek isterdim ama işten geç çıkıyoruzsadece yolda markette gördklerimi size aktarabiliyorum.diğerlerinde ise geç kalıyoruz