Gönderen Konu: Kampanyalara dair en mutlu olduğunuz anlar ((( beklenmeyen))  (Okunma sayısı 1876 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı vaynett

• Usta Kampanyacı
Ya arkadaşlar şimdi aklıma geldi de ben bir tane paylaşayım hemen.... bi defasında ilçeye inmiştim başka işlerim vardı kendi kendime iç güdüsel olarak belki de ya şu aras kargoya da bir uğrayayım dedim ve içeri geçtim.
Eleman beni görünce aa hocam bizde sizi arıyorduk bir paketiniz var dediler ben de beklemiyordum hiç ne olabilir ki dedim bir tane küçük ambalaj baktım adım soyadım adresim felan yazıyor doğru yani bana gelmiş paket.... ::)
hemen açtım oracıkta neymiş diye baktım içinden küçük hesap makinası gibi çirkin bişey çıktı  :P bu ne ne diye ona buna sorarken bir telefoncuya girdim hocam bu blackberry bold 9000 dedi ver istersen sıfır iphone 3g (o zamanın en gözde telefonu en son çıkan iphone 3g idi) vereyim sana dedi... nasıl yani ne diyosunnn sen dedim? evet al verim iphoneyi inanmıyorsan dedi ve o an inandım tam ve iphone ile yarışıyordu fiyat olarak aynıydı ve hemen oracıkta 5 gün bekledikten sonra 1800 tl değerinde 3g ile değiştiridim telefonu
sonra baktım bir tane tebrik kartı paketten türkcell yollamış bi kaç kişiyi gold üye yapmıştım o zamanlar ama kampanyadan hiç haberim yoktu aslında ben kontör veriyor diye  üye yapmıştım meğerse en çok üye yapan 5 kişiye de blackberry bold hediyesi varmış şok olmuştum ve en çok buna sevinmiştim

hadi sizlerde yazın mutlaka vardır sohbet edelim biraz da  :D
« Son Düzenleme: 15 Haziran 2010, 13:42:13 Gönderen: vaynett »

Çevrimdışı papatya89

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
Ynt: Kampanyalara dair en mutlu olduğunuz beklenmeyen anlar:))
« Yanıtla #1 : 15 Haziran 2010, 13:30:14 »
valla güzel anıymıs unutlmaz :D

Çevrimdışı balpötüşü

• Usta Kampanyacı
  • İT ÜRÜR KERVAN YÜRÜR!!!
Ynt: Kampanyalara dair en mutlu olduğunuz beklenmeyen anlar:))
« Yanıtla #2 : 15 Haziran 2010, 13:35:04 »
bende tarzını yarat kampanyasında 2. dönemde sabah uyandım dedim bakayım açıklanmışdır sonuçlar.bir önceki döneminde eşim yedekde kalmışdı traş makinesi için belki bunda asillerdeyizdir derken birde ne göreyim abimin adı ıphone kazanan asil kişilerde :o :o şok olmuştum beklemediğim hediye beklemedişim isime :D
Senin dünyaya bakan pencerelerin kirli ise,benim çiçeklerim sana çamur görünür..!!

Çevrimdışı Esmanur

• Usta Kampanyacı
Ynt: Kampanyalara dair en mutlu olduğunuz anlar ((( beklenmeyen))
« Yanıtla #3 : 15 Haziran 2010, 14:12:59 »
akşam evde misafirlerim vardı.
arada kaçamak yapıp bilğisayara baktım bloğ çekilişinin birinden hediye kazanmışım :)
arkadaşa hemen adresimi yolladım.

sonra sevinçle çıktım dışarı tabii yüzüm gülüyor.

akşama doğru misafirleri uğurlayıp bilğisayarın başına oturduğumda arkadaşım başka bir mesajıyla karşılaştım:)
canım ben sana adresimi vermeyi unutmuşum :)
ne nasıl yani. ???
hediyeleşme karşılıklıymış meğerse.arkadaş belirtmeyi unutmuş,kampanyayı düzenlerken.
tabi adresi ve ismide verince bende mecbur birşeyler hazırlayıp gönderdim. :D :D

bu benim için büyük bir tecrübe oldu sazan gibi her kampanyaya atlamıyorum artık. :D :D
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin