0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ben de mail attım bugün cevap gelmiş.Buzdolabı kazananlar arasında ismim yazmıyormuş.Şu an liste hazırlanıyormuş,1000 kişiden fazla isim varmış,liste önümüzdeki hafta hazır olursa gönderimlere başlanılacakmış.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBen de mail attım bugün cevap gelmiş.Buzdolabı kazananlar arasında ismim yazmıyormuş.Şu an liste hazırlanıyormuş,1000 kişiden fazla isim varmış,liste önümüzdeki hafta hazır olursa gönderimlere başlanılacakmış.Nasıl ismin yazmıyormuş ya.. Sende kazandın ama
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBen de mail attım bugün cevap gelmiş.Buzdolabı kazananlar arasında ismim yazmıyormuş.Şu an liste hazırlanıyormuş,1000 kişiden fazla isim varmış,liste önümüzdeki hafta hazır olursa gönderimlere başlanılacakmış.Nasıl ismin yazmıyormuş ya.. Sende kazandın ama Zuhal Lüleli öyle dedi.Baştan sona hatalarla,haksızlıklarla dolu olan bir yarışmadan bir şey beklenmezdi zaten.Neyse başka zaman olsa üstüne gider,peşini bırakmazdım ama şimdi hiç uğraşmaya halim yok.Alsınlar buzdolaplarını hile yapanlara versinler,birbirlerini besliyorlar zaten.