Gönderen Konu: Emsan -Hem Sana Hem Bana  (Okunma sayısı 44889 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı toprakhaktan

• Usta Kampanyacı
  • Yağmur yağsın toprak koksun,seni hatırlatsın
Ynt: Emsan -Hem Sana Hem Bana
« Yanıtla #120 : 22 Haziran 2010, 11:37:14 »
facede epey kızanlar olmuş . Zaten haftalıktı yarışma , neye kızıyorlar yahu :) ne güzel işte yeni hafta yeni şans

gonulyesil

• Ziyaretçi
« Yanıtla #121 : 22 Haziran 2010, 11:39:17 »
biri koca koca harflerle bişiler yazmış..  bi yarışma niye haftalık yapılır bu insanların bunu anlaması bu kadar mı zor acaba.. adı üstünde yarışma bu ;D

Çevrimdışı LEGOLAS

• Usta Kampanyacı
    • SADECE TIKLAYARAK FAKİR İNSANLARA YARDIM
« Yanıtla #122 : 22 Haziran 2010, 11:44:29 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
biri koca koca harflerle bişiler yazmış..  bi yarışma niye haftalık yapılır bu insanların bunu anlaması bu kadar mı zor acaba.. adı üstünde yarışma bu ;D
:D :D :D :D :D

aptaLLarLa tartışmayın , çünkü sizi önce kendi seviyesine çeker , sonra da tecrübesiyLe yener.

Çevrimdışı nata sima

• Yeni Kampanyacı
  • *
Ynt: Emsan -Hem Sana Hem Bana-Çok yakında
« Yanıtla #123 : 22 Haziran 2010, 12:31:07 »
Bende gıcık oldum. Sikayet etmekten yoruldum ben artık
yabancılarla uğraşmaktan bıkmadınız mı? o kadar kıskanç olmayın. ben ya da arkadaşım bir kampanyada sizden daha şanslı olunca oturum mu kapattırırsınız? ŞAŞIRDIM!!!! insanlara biraz saygılı davranın. Sizin ülkenin MİSAFİRİZ biz. Türkiye'de misafirlik bu mu demek! İNSAN OLUN!!! yeter arkamızdan konuşmak. bu kalbimin bağırışı :'(

Çevrimdışı cilekrecelii

• Hero Member
« Yanıtla #124 : 22 Haziran 2010, 12:38:29 »
nita hanım bunu bu şeklide karşılamanız çok yanlış bizim için kişinin memleketi değil başta insan olması önemli  lütfen yanlış düşünüyorsunuz.
ama maalesef emsanda işler çok karıştı bazı yanlışlıklar var ve bunlar bizlerindede elinde olmamaya başladı .bu durum artık emsana kalmış. açıkcası bende sabah erkenden kalkıyorum profilimde ürün paylaşıyorum belki olur diyerek ama elimden bukadar geliyor maalesef
« Son Düzenleme: 22 Haziran 2010, 12:41:57 Gönderen: cilekrecelii »

Çevrimdışı logocuk

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #125 : 22 Haziran 2010, 13:18:42 »
ben 5 te bile uyanıp paylaştım ama yinede yetişemiyorum nasıl bişeydir anlamadım  :-\ bıraktım rtık uğraşmıyorum bende

gonulyesil

• Ziyaretçi
« Yanıtla #126 : 22 Haziran 2010, 13:20:02 »
öff hep aynı şeyler ;D sizin profilleriniz daha ilk görünmeye başladığında çoğunda sizin resminiz vardı hanımefendi boşuna kandırmaya çalışmayın insanları..

Çevrimdışı EwreM

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #127 : 22 Haziran 2010, 14:19:23 »
farkettimde oyunun bi açığı var sanırım fazladan puan almak için...içim rahat etmedi iletişimden emsana bildirdim bakalım ne dicekler...belki o şekilde puanı fazla olanlar vardır...benimde o şekilde gelmiş puanlarım varsa düzenleyin dedim  :)

Çevrimdışı cilekrecelii

• Hero Member
« Yanıtla #128 : 22 Haziran 2010, 14:28:03 »
bu şekilde giderse ben yarışmıcağım
"Emsan Mutfak Gereçleri Değerli takipçilerimiz, yarışmamızın sonuçlanmasına 3 gün kaldı..İlk 20 yarışmacının puanları birbirine çok yakın..Tüm yarışmacılarımızın kazanma şansı devam ediyor!!"
bu açıklama inancımı yitirmeme sebeb oldu açıkcası

gonulyesil

• Ziyaretçi
« Yanıtla #129 : 22 Haziran 2010, 16:15:22 »
nita hanımın neden şimdi gelip bunları yazdığı belli oldu.. hesaplarından biri kapanmış ona sinirlendi heralde ;D