Babalar Günü’nde Pendorya ziyaretçileri, babaları ile birlikte Japon kale maç yapmanın keyfini yaşayacak. Aynı zamanda babalarının en güzel kahramanlıklarını yazarak özel hediyeler kazanma fırsatı yakalayacak
“Hediyeli Bir Dünya” sloganıyla kapılarını açan Pendorya Alışveriş Merkezi, Babalar Günü’nü özel kılacak aktiviteleriyle yine hediyeler dağıtmaya devam ediyor. İlköğretim öğrencileri, 01-15 Haziran tarihleri arasında Pendorya Alışveriş Merkezi’deki Babalar Günü standına giderek, babalarının “neden bir kahraman” olduğunu yazarak netbook, PSP Player, fotoğraf makinesi ve MP3 gibi bir birinden özel hediyelerin sahibi olabilecek.
Babalar Günü’nde ise üst açık alanda kurulacak olan halı sahada ziyaretçiler, babaları ile birlikte Japon kale maç yapmanın keyfini yaşayabilecek, yarışma sonunda ise birbirinden sürpriz hediyelerin sahibi olabilecekler.
Yarışmaya katılma şartları
• 01-15 Haziran 2010 tarihleri arasında Pendorya AVM’ye gelerek, Babalar Günü standından “Benim Babam bir kahraman çünkü…” cümlesinin bulunduğu kartonu alıp, içinden gelen duyguları ile birlikte tamamlanacak, ad, soyad, iletişim bilgileri yanı sıra babalarının adını, hobileri ile birlikte okulu ve sınıf öğretmeni bilgileri de eklenerek stanttaki kutuya bırakmak gerekiyor.
• Yarışmaya ilköğretim (1-8.) sınıf öğrencileri katılabiliyor.
• Tüm katılımcılara Pendorya AVM’den 1’er adet sinema bileti hediye edilecek. Ayrıca, yarışmanın birincisine 1 adet netbook, ikinciye 1 adet PSP Player ve üçüncüye fotoğraf makinesi hediye edilecek. Yarışmaya katılacak olan 7 kişiye ise mansiyon ödülü olarak MP3 player verilecek.
• Yarışmada dereceye giren adaylar 19 Haziran’da ilan edilecek. 20 Haziran Pazar günü yapılacak ödül töreni ile ödüller sahiplerine teslim edilecek