0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
şerefsiz herifler böylelikle iyi kara geçtiler pes diyor geride kalan arkadaşlara başarılar diliyorum haa kaybettiğimden mi hayır her gönderdiğim çıkıyor ama vicdanım el vermiyor
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben 3 paket gönderdim ilk paketten +10 2. den +10 +10 3.den de +10 cıktı 2.den +10 +10 nasıl çıktı ayrıca sen 3te 3 yapmadınki iyi sallamışsın haa valla banada biraz ucuk geldi 3te 3 yapmak imkansızdan daha öte birsey
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben 3 paket gönderdim ilk paketten +10 2. den +10 +10 3.den de +10 cıktı 2.den +10 +10 nasıl çıktı ayrıca sen 3te 3 yapmadınki iyi sallamışsın haa
ben 3 paket gönderdim ilk paketten +10 2. den +10 +10 3.den de +10 cıktı
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben 3 paket gönderdim ilk paketten +10 2. den +10 +10 3.den de +10 cıktı 2.den +10 +10 nasıl çıktı ayrıca sen 3te 3 yapmadınki iyi sallamışsın haa valla banada biraz ucuk geldi 3te 3 yapmak imkansızdan daha öte birseyben yanlış anlamışım kutu olarak 1 miş geçende 1 kutu birden aldıda kutunun üstündede yok artık yazıyo yok artık kutuylamı alıyosun gibi
benim 70 oldu kaç paketten kazandın 20 yi
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben 3 paket gönderdim ilk paketten +10 2. den +10 +10 3.den de +10 cıktı 2.den +10 +10 nasıl çıktı ayrıca sen 3te 3 yapmadınki iyi sallamışsın haa valla banada biraz ucuk geldi 3te 3 yapmak imkansızdan daha öte birseyben yanlış anlamışım kutu olarak 1 miş geçende 1 kutu birden aldıda kutunun üstündede yok artık yazıyo yok artık kutuylamı alıyosun gibi Atıyosunnnnnnnnnnnn