18 Haziran tarihine kadar geçerli olacak yeni bir kampanya kapsamında daha.net, bir kişiyi iPad sahibi yapıyor.
“Apple’ın 2010’a damgasını vuran tablet bilgisayarı iPad benim olmalı” diyenlerin ise daha.net’in Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapin adresindeki sayfasına girerek bu bilgisayarı neden istediklerini anlatan bir fotoğraf, video ya da blog yazısı eklemeleri yeterli... Kazanmak için nedenlerini en yaratıcı şekilde anlatmayı başaran ve en çok beğeni/yorum alan ilk on gönderi arasından seçilecek kişi de daha.net aracılığıyla iPad’ine kavuşuyor. Twitter ve FriendFeed üzerinden alınan yorumlar da adayların hanesine puan olarak yazılıyor. İlk üçe girmeyi başaranlara ise Photoshop Magazin dergisine 1 yıllık üyelik hediye ediliyor.
İçerik yaratmak isteyenler ayrıca Photoshop Magazin'in Ciz-izlet (Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapin) modülünden de faydalanabiliyor ve modül üzerinde yarattıklarını daha.net’in Facebook fan sayfasına göndererek yarışmaya katılabiliyorlar.
Forumda arattım bulamadım,varsa üzgünüm
ben katılmayacağım ama katılanlara destek veririm arkadaşlar..
bu açık değilmi yahu bi ton kişi katılmıştı haNİ

dk başı oy veriyordum herkeze