0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
yarın ulus pazarı var hatırlatırım catı pattt
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyarın ulus pazarı var hatırlatırım catı pattt ya evet zaten pcnin önüne kocaman adresi yazıyor eşimin sormasını beklıyorum bu ne dıye ama araba almadan gelemem yaaaaaaaaa şimdilik araba pazarlarını gezicem herhalde...araba alır almaz gelıyorum.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyarın ulus pazarı var hatırlatırım catı pattt ya evet zaten pcnin önüne kocaman adresi yazıyor eşimin sormasını beklıyorum bu ne dıye ama araba almadan gelemem yaaaaaaaaa şimdilik araba pazarlarını gezicem herhalde...araba alır almaz gelıyorum.Haftaya gell. Haftaya gidicem bende arkdsmla kızınıda getir sevcem
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyarın ulus pazarı var hatırlatırım catı pattt ya evet zaten pcnin önüne kocaman adresi yazıyor eşimin sormasını beklıyorum bu ne dıye ama araba almadan gelemem yaaaaaaaaa şimdilik araba pazarlarını gezicem herhalde...araba alır almaz gelıyorum.Haftaya gell. Haftaya gidicem bende arkdsmla kızınıda getir sevcem araba alırsam gelirim. kızımı da sırf papatya kıskansın diye getiririm tabi senin için de genelde gıttıgım yerlere cok goturmuyorum çok ağır taşınmıyor....ay ınsallah ya cok guzel olur gezerız düşman çatlatırız