Gönderen Konu: acil yardım lütfen ..  (Okunma sayısı 3759 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı a1ONEboy

• Usta Kampanyacı
Ynt: acil yardım lütfen ..
« Yanıtla #10 : 17 Haziran 2010, 15:31:42 »
Arkadaşlar demin aradım nokiayı geçen hafta çarşamba verdiğim cihaz yok daha kaydı alınmamış yok daha kargodaymış deniliyor bu konuda bilgisi olan varmı ? p.tesiden beri arıyorum sürekli sonraki güne gidiyo problem p.tesi arıyom salı arayın salı arıyorum çarşamba arayın bende bıktım hepsini tek tek saydım konuşamadıda şimdide hafta içi arayın diyo öteki hafta bende tamam dedim başka konu falan derken yüzüne kapattım !! p.teside olmazsa kayıt artık tüketici haklarına gitmeyi düşünüyorum başka çözüm yok gibi gözüküyor önerisi olan ?
YGS , LYS ve benzeri sınavlardan dolayı kapalıyız !

Çevrimdışı glh_n

• Moderator
  • Usta Kampanyacı
  • Blogumdaki kampanyalar sizi beklerrr :D
« Yanıtla #11 : 17 Haziran 2010, 15:38:08 »
Ben tüketici haklarından telefonu dün aldım.Adam bir buçuk iki aya sonuçlanır falan dedi :-\ bakalım sonucu bekliyorum merakla :) sende şikayet et bence ogün ara bugün ara vs. hepsi palavra onların biri şunu ara diyo onu arıyosun öbürünün telini veriyolar geçiştiriyolar hep
YENİ FACEBOOK SAYFAMI BEĞENİRMİSİNİZ :)
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı a1ONEboy

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #12 : 17 Haziran 2010, 15:40:49 »
çok sinirlendim ya ne varsa söyledim artık kadın sus pus kaldı zaten bi 2 3 dakika sonra yok kargoda yok toplama merkezine gidiyo sonra bize geliyo falanda filanda demeye başladı !! kayıta geçse telefon bide sıfırını istemekle oyalıcaklar bi süre zaten .. ben bu telefonu almam artık içine ettiler güzelim telefonun
YGS , LYS ve benzeri sınavlardan dolayı kapalıyız !