Toplam Oy Verenler: 33
Oylama kapandı: 10 Haziran 2010, 18:19:46
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
unutursada fazla üstüne gitme bence..Evlilik yıl dönümü de neymiş be..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin saat 7 oldu, kocan kacta gelcek, bende merakla bekliyorum canım ya şimdi aradı mesaiye kalacakmış tüh ya böyle bir günde olur mu böyle şey.. 11 de dil tarih fakültesinden çıkıp etimesgut'a gelecek yani saat 12 yi bulur eve gelmesi yapmıyorum pasta falan işte..
saat 7 oldu, kocan kacta gelcek, bende merakla bekliyorum
umarım unutmaz olsun gece gelsin önemli olan hatırlaması bizimde 2.yıl dönümümüze az kaldı bakalım bizimki napcak
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin saat 7 oldu, kocan kacta gelcek, bende merakla bekliyorum canım ya şimdi aradı mesaiye kalacakmış tüh ya böyle bir günde olur mu böyle şey.. 11 de dil tarih fakültesinden çıkıp etimesgut'a gelecek yani saat 12 yi bulur eve gelmesi yapmıyorum pasta falan işte.. belki de seni kandırıyordur süpriz hazırlıyordursen pastanı yap baktın numara yok otur ye hepsini
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin saat 7 oldu, kocan kacta gelcek, bende merakla bekliyorum canım ya şimdi aradı mesaiye kalacakmış tüh ya böyle bir günde olur mu böyle şey.. 11 de dil tarih fakültesinden çıkıp etimesgut'a gelecek yani saat 12 yi bulur eve gelmesi yapmıyorum pasta falan işte.. belki de seni kandırıyordur süpriz hazırlıyordursen pastanı yap baktın numara yok otur ye hepsini sen benim kocamı tanımıyorsun canım o sürprizin manasını bile bilmez doğum günümde bana sormuştu ne istiyorsun diye işte onun sürprizi böyle olur...
birde bu forumdan haberi varmı? yazdıklarını okuyor olabilirmi?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbirde bu forumdan haberi varmı? yazdıklarını okuyor olabilirmi? sabahtan akşama kadar bir forumda dolandığımı biliyorda hangisi olduğunu bilmiyor bilse bile o şuan AnkaraYı turluyor bir aşağı bir yukarı nete giremez yani..