0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Tebrikler Asi
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinçok teşekkür ederim ama asiceylan olarak çıktı adım bi sorun olmaz umarım kimlik bilgilerini güncellemeyi unutma sakın.. bir de ismini otomatik kaydediyorlar forma asi ceylan diye yollamasınlar paketi onuda düzelt istersen..
çok teşekkür ederim ama asiceylan olarak çıktı adım bi sorun olmaz umarım
tebrikler asi güle güle kullan
bu ne veriyo erkek için bişiler varsa bende deniyim
tebrikler asicim darısı başımıza
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinay çok heyecanlandım bugün ben kazandım tebrikler canım anlat nasıl bir duyguydu neler oldu ay ablacım nası anlatılır bilmem ki ben oynamıyorum aslında sizler paylaşınca duvarda çıkıyor ya bende bi bakayım bugün kazanan belli olmuş mu dedim bi de baktım süpriz sende diyor önce anlamadım çıktım sayfadan sonradan aklıma geldi tekrar girdim duruyor hala kabul etim kazandın dedi az daha gidiyordu ama bu arada asiyi kabul etmedikleri için adımı kısa bir süre değiştiriyorum
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinay çok heyecanlandım bugün ben kazandım tebrikler canım anlat nasıl bir duyguydu neler oldu
ay çok heyecanlandım bugün ben kazandım
ay çok alemsin güzelim ya demek kapadın geri döndün değiş adınıda gitmesin elinden hediyen.güle güle kullan
çok sevindim adına:)))
ayy çok sevindim hayırlı olsun, sıra bizede gelir inşallah