Gönderen Konu: Sahte Facelerine Bizi Ekleyenlerin Facelerini İmhaya Varmısınız...  (Okunma sayısı 355961 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı lerzankara

• Usta Kampanyacı
  • yakışıklı şanslarım
    • lerzankaradan
bu kişileri nasıl tesbit ettiniz ben şikayet kısmına şikayet ettim ama isbat et derlerse ne deriz ???
kismet ettiyse Mevla el getirir yel getirir sel getirir. kismet etmediyse Mevla el götürür yel götürür sel götürür.

Çevrimdışı erteb

• Global Moderator
  • Usta Kampanyacı
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Verdiğin linkleri şikayet ettim canım.
sende biliosun daha yüzlerceee varr tektek buraaya yazmak lazm

Benim kampanya hesabıma ceple doğrulama istedi geçen gün face. Şunlara istemiyor mu, şaşıyorum. Ama yakında herhalde tüm üyeliklere isteyecek. İşte o zaman yok olur bunlar.
Denenmiş yemek tarifleri: Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı meltem2780

• Usta Kampanyacı
  • prenseslerim
inşlh öyle olur bakalım 1000 tane cep no bulabileceklermi
Tecrübe, bir insanın başından geçenler değil, başından geçenlerin bıraktığı izlerdir

Çevrimdışı hicazfasli

• Usta Kampanyacı
  • DESTEK İÇİN ÖM ATINIZ.

Benim kampanya hesabıma ceple doğrulama istedi geçen gün face. Şunlara istemiyor mu, şaşıyorum. Ama yakında herhalde tüm üyeliklere isteyecek. İşte o zaman yok olur bunlar.
Benden herhangi bir doğrulama istenmedi.

Çevrimdışı lerzankara

• Usta Kampanyacı
  • yakışıklı şanslarım
    • lerzankaradan
siz bunları nereden biliyorsunuz ???acemiliğimden soruyorum çok şaşırdım
kismet ettiyse Mevla el getirir yel getirir sel getirir. kismet etmediyse Mevla el götürür yel götürür sel götürür.

Çevrimdışı aysell

• Usta Kampanyacı
lerzancım forumu takip etseydin yada bazı yarışmaları bazı arkadaslarımız kendisi itiraf etti
evet aldık hile yaptık dediler.ve sayıda 2000 civarıydı.
sadece onlar değil 5 6kişi var suan için en az 400 500 faceleri var nerden mi biliyoz
1000 metre öteden bakınca belli
hepsi rus  yada alman resmi yani netten çalıntı resim.hepsi duvarı acık ve aynı gün facebooklu olmuş
hepsi aynı sayfalara hayran.
sen gercek olsan duvarını resimlerini herkese acarmısın neyse bu sebepler yetmiştir sanırım :)

Çevrimdışı kamile25

• Usta Kampanyacı
Yazik ya obur taraf hic dusunulmuyor.

destek olana destek olurum

Çevrimdışı lerzankara

• Usta Kampanyacı
  • yakışıklı şanslarım
    • lerzankaradan
lerzancım forumu takip etseydin yada bazı yarışmaları bazı arkadaslarımız kendisi itiraf etti
evet aldık hile yaptık dediler.ve sayıda 2000 civarıydı.
sadece onlar değil 5 6kişi var suan için en az 400 500 faceleri var nerden mi biliyoz
1000 metre öteden bakınca belli
hepsi rus  yada alman resmi yani netten çalıntı resim.hepsi duvarı acık ve aynı gün facebooklu olmuş
hepsi aynı sayfalara hayran.
sen gercek olsan duvarını resimlerini herkese acarmısın neyse bu sebepler yetmiştir sanırım :)
anladım canım diyorum ya çok şaşırdım
inanılmaz yarışma yada hediye için değermi sahtekarlığa yaa inanılmaz
teşekkürler bizleride bilgilendirdiğin için canım
sizler şikayet ettinizmi bu kişileri kapatılacakmı facebookları

Çevrimdışı GÜLÇİN21

• Usta Kampanyacı
gülçin 21 benim face adresimi niye kullanıyorsun fake diyorsu bir arkadaşımı önermişim,  niçin öneriyorsun diye ters bir cevap vermişin  bende  öneririmi  eklemek zorunda  değilsin demişim .uyuz oldum  bekliyorum demişsin. uyuz kaptıysan sil arkadaş olma diye mesaj  çektim sana, niçin hala arkadaş olmaya çalışıyorsunki  hala , anlayamıyorum .

arkadasım sen kımsın ve ne dıyorsun kımle arkadas olmaya çalısmısım ? ben aylardır kımseyı eklemıorum faceme senımı eklıcem senın adresını nasıl kullanmısım ?uyuz oldum beklıyorum nedemek bayanmısın erkemısın ö.m atıp duruyosun kafanmı guzel?
Demin fırına gittim. Fırıncı, ekmek sıcak diye eliyle zıplata zıplata getirince "Utanmıyormusun milletin ekmeğiyle oynamaya" deyip kaçtım. :D

Çevrimdışı GÜLÇİN21

• Usta Kampanyacı
facemde eklı olanlar bılır burdakıler de kıme durduk yere bı yanlısım olmus bi sen mı cıktın numunelik?
Demin fırına gittim. Fırıncı, ekmek sıcak diye eliyle zıplata zıplata getirince "Utanmıyormusun milletin ekmeğiyle oynamaya" deyip kaçtım. :D