0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
denız yılmaz benle de sorun yasadı aptal herıf sapık
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapindenız yılmaz benle de sorun yasadı aptal herıf sapık Cinsiyetinde kadın yazıyo ?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinya bende bu sıra önüme geleni ekliyorum aslında hiç sevmediğim bişi ama şu philipsin kampanyası çeldi aklımı...bi sürü arkadaş lazım kazanmak içinde...yakında benide şikayet ederlerse şaşmam canım o fakeleri eklesen bile destek vermezlerki belkı içinden bir kaç kişiyok cnm destek için değil...yarışmanın kazananı fotoyu en çok arkadaşıyla paylaşan 5 kişi olucakmış...o yüzden yani...ne kadar çok listende arkadaşın var hediye senin mantığı işliyo...hayır o yarışmanın mantığı öyle değil, 10 arkadaşında olsa onlara her fotoyu yolladığında puan akzanıyorsun 1 hafta önce 1.nin puanı 5000 idi ama 5000 arkadaşı yok, yani 1 kişiye 1000 davet yollayıp puan kazanabiliyorsunama 1. 3530 kişiyle paylaşmış...ayrıca bi gönderdiğime tekrar davet gmnderemiyorum listeden siliniyo...sizin bahsettiğiniz başka kampanya olmasın ??
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinya bende bu sıra önüme geleni ekliyorum aslında hiç sevmediğim bişi ama şu philipsin kampanyası çeldi aklımı...bi sürü arkadaş lazım kazanmak içinde...yakında benide şikayet ederlerse şaşmam canım o fakeleri eklesen bile destek vermezlerki belkı içinden bir kaç kişiyok cnm destek için değil...yarışmanın kazananı fotoyu en çok arkadaşıyla paylaşan 5 kişi olucakmış...o yüzden yani...ne kadar çok listende arkadaşın var hediye senin mantığı işliyo...hayır o yarışmanın mantığı öyle değil, 10 arkadaşında olsa onlara her fotoyu yolladığında puan akzanıyorsun 1 hafta önce 1.nin puanı 5000 idi ama 5000 arkadaşı yok, yani 1 kişiye 1000 davet yollayıp puan kazanabiliyorsun
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinya bende bu sıra önüme geleni ekliyorum aslında hiç sevmediğim bişi ama şu philipsin kampanyası çeldi aklımı...bi sürü arkadaş lazım kazanmak içinde...yakında benide şikayet ederlerse şaşmam canım o fakeleri eklesen bile destek vermezlerki belkı içinden bir kaç kişiyok cnm destek için değil...yarışmanın kazananı fotoyu en çok arkadaşıyla paylaşan 5 kişi olucakmış...o yüzden yani...ne kadar çok listende arkadaşın var hediye senin mantığı işliyo...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinya bende bu sıra önüme geleni ekliyorum aslında hiç sevmediğim bişi ama şu philipsin kampanyası çeldi aklımı...bi sürü arkadaş lazım kazanmak içinde...yakında benide şikayet ederlerse şaşmam canım o fakeleri eklesen bile destek vermezlerki belkı içinden bir kaç kişi
ya bende bu sıra önüme geleni ekliyorum aslında hiç sevmediğim bişi ama şu philipsin kampanyası çeldi aklımı...bi sürü arkadaş lazım kazanmak içinde...yakında benide şikayet ederlerse şaşmam
evet sanırım kuralı değiştirmişler ama dediğin gibi ilk 5 in arkadaşı çok olan kazanacak, yalnız bunarın toplam arkadaşı da görülmüyor ve ilginçtir bende ekli değiller
Gfb geçen üye olmuştu foruma aynı kişi olsa gerek