0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Çok basit fakeleri ekleyen kişi duvarına girer ve tüm arkadaş ekleme işlemlerini kaldırır.Böylece ilk kimleri eklemiş kimleri eklememiş kimse göremez.(Uz lar bir teşekkür edersiniz bana dimi )
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinÇok basit fakeleri ekleyen kişi duvarına girer ve tüm arkadaş ekleme işlemlerini kaldırır.Böylece ilk kimleri eklemiş kimleri eklememiş kimse göremez.(Uz lar bir teşekkür edersiniz bana dimi )Ama bu kadar zeki değillermiş, burdan bunu anladık
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinÇok basit fakeleri ekleyen kişi duvarına girer ve tüm arkadaş ekleme işlemlerini kaldırır.Böylece ilk kimleri eklemiş kimleri eklememiş kimse göremez.(Uz lar bir teşekkür edersiniz bana dimi )Ama bu kadar zeki değillermiş, burdan bunu anladık direk duvarı kapasa daha kolay olmazmı
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinÇok basit fakeleri ekleyen kişi duvarına girer ve tüm arkadaş ekleme işlemlerini kaldırır.Böylece ilk kimleri eklemiş kimleri eklememiş kimse göremez.(Uz lar bir teşekkür edersiniz bana dimi )Ama bu kadar zeki değillermiş, burdan bunu anladık direk duvarı kapasa daha kolay olmazmı mümin öyle yapıo mesela
kampanya sco diye profil açmış bi de, emreyle uğraşmaktan ne anlıyorlar acaba