Günlerdir bu konuyu konuşuyoruz burda ve birde kimimiz takip edip sahte hesapların linklerinide ekliyoruz.. ama kaale alan pek yok.. hatta geçenlerde prima konusunda bir rahatsızlık yaşanmıştı face. duvarımda ve o gün yine sahte hesap olayı gündeme gelmişti, sahte hesapları listesinden silmeyenleri bende listemden silicem diye duvarımdada bunu alenen belirtmiştim, hatta bazı arkadaşlara bakın bu sahte hesap bunu listenizden silin diyede mesaj atmıştım, sonuçta burdada sürekli bunu gündeme getiriyoruz, ama niyese hala umursamayanlar var, hatta dündü sanırım 1 kişiye özel mesaj göndermiştim yine face.den şu sahte hesabı listenizden silmezseniz ben sizi silmek zorunda kalacağım diye..
bana bu gün mesajımda bunu çok ukalaca belirttiğimi söylemiş
birisi yarışmayı kazandımı hile yaptıda kazandı demeyi çok iyi bilenler var, ama ne hikmetse fake hesaplara ses çıkartılmıyor, sonuçta bu hesapların niye açıldığıda belli

yahu en az 2 haftadır gündemde olan bir konu bu, halamı görmediniz diyeceğim ama.. neyse

ben iyice gerildim bu durumdan bu gece bakacağım belirtilen şahıslarla olan ortak arkadaşların hepsini sileceğim..
yani fakelerdeki ortak arkadaşları sileceğim

ne yapalım madem millet böyle uygun görüyor, kimseye zorla bir şey yaptıramayız

listenizde beni görmezseniz bilin ki bu nedenle sizi silmişimdir..
tekrar beni listesinde görmek isteyen, temizliğinden sonra davet gönderebilir