Gönderen Konu: “Tints of Nature" den Paris seyahati ve yıllık saç bakımı  (Okunma sayısı 2674 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı nazenin

• Usta Kampanyacı
Organik içerikli saç boyası markası “Tints of Nature™” Nisan ayında başlatacağı “Face to Tints of Nature” yarışması ile 2010 yüz ve saç güzelini belirleyecek. Bunun için öncelikle yapmanız gereken Migros ve Macro Center’larda satılmakta olan Tints of Nature satın almak. Satın alınacak bir Tints of Nature ile çekilmiş fotoğrafa ve ibraz için faturaya ihtiyaç duyulacak olan kampanyanın ikinci ayağında katılımcıların yapması gereken; yalnızca Nisan ayında açılacak web sitesinden başvuruda bulunmak. Siteye yüklenecek fotoğrafların, yarışmacı tarafından tüm tanıdıklarına duyurularak, kendi fotoğraflarının oylanmasını sağlaması gerekiyor. Katılımcıların, web sitesinden alacakları halk oylamasındaki puana göre yapılacak ön eleme sonrası finale kalmaya hak kazanacakları Face to Tints of Nature’a katılım 31 Mayıs’ta son bulacak. Kazanacak olan “Bayan Tints of Nature”lar Paris seyahatinin yanı sıra, 1 yıl ücretsiz saç bakımını ve markanın tanıtım yüzü olarak da kendini tanıtma imkanı bulacak

sponge

• Ziyaretçi
bayanlar kaçırmaz :)

Çevrimdışı emuhande

• Yeni Kampanyacı
  • *
Ynt: “Tints of Nature" den Paris seyahati ve yıllık saç bakımı
« Yanıtla #2 : 19 Nisan 2010, 10:18:12 »
Bende blog sayfamda duyurmuştum yarışmayı. Güzel bir yarışma gerçekten, özellikle Paris bir rüya :) Blogumu da desteklerseniz sevinirim. Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

emu1983

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : 26 Nisan 2010, 12:15:23 »
Benim arkadaşım katılıyor, delisidir o da böyle kampanyaların yarışmaların. Bana illa oy ver diye söyleniyor bana verdik bakalım oyumuzu :)

Çevrimdışı ayan

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #4 : 06 Mayıs 2010, 17:53:49 »
çok güzel :)

Çevrimdışı emuhande

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #5 : 17 Haziran 2010, 11:49:54 »
Arkadaşlar daha önce buradan bir yarışma duyurusunu paylaşmıştı. Tints of Nature'ın düzenlendiği yarışmada ön elemeyi geçen katılımcıların kayıt sırasında verdikleri e-mail hesaplarını kontrol etmeleri gerekiyormuş. Ayrıca Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin iletişim için cep telefonlarını bildirmeleri gerekiyormuş. Belki içinizde kazanan vardır.  Bu arada kazananlar; Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin adresinde duyurulmuş. Kazanan var mı?

Çevrimdışı emuhande

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #6 : 29 Haziran 2010, 11:44:32 »
Arkadaşlar buradan bir yarışmadan bahsetmiştim sizlere. Takip etmek istedim sonuçlarını ve ön elemelerini de duyurmuştum. Şimdide bir baktım sonuçları açıklanmış. Kazananlar ve ödülleri de çok güzelmiş sizlere de açıklamak istedim.   ;)

1.Hümeyra Aydoğdu / İSTANBUL
Ödülü: Tints of Nature’dan Paris Seyahati ve Tints of Nature’dan Bir Yıllık Saç Bakımı

2.Aslı Tamtürk / İZMİR Portax Güzeli
Ödülü: Tints of Nature’dan Bir Yıllık Saç Bakımı, Portax’dan İki Kişilik Antalya Tatili, Portax’dan İki Kişilik Sevgililer Günü Yemeği, Portax’dan İki Kişilik İftar Yemeği

3.Öznur Mezgil
Ödülü: Tints of Nature’dan Bir Yıllık Saç Bakımı

Güzel ödüller kazanmışlar. Ben kazananları tebrik ediyorum. Gerçekten güzelmiş saçları hepsinin