0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinKurabiye yapıp forum üyelerine mi gönderecek Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinAdminden küçük bir rica...İmkan varsa bu fındıklardan cilekrecelinede gönderilmesini istiyorum ben.Karşılığında o biliyor...evet bakın ama ben çok mahçup oldum şimdi ama gönderim nasıl olucak onu bilemiyorum kurabiye yaparım tabi ama gönderim işi nasıl olucak bilmiyorum yok ben böyle olmadı ben çok mahçup oldum şimdi
Kurabiye yapıp forum üyelerine mi gönderecek Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinAdminden küçük bir rica...İmkan varsa bu fındıklardan cilekrecelinede gönderilmesini istiyorum ben.Karşılığında o biliyor...
Adminden küçük bir rica...İmkan varsa bu fındıklardan cilekrecelinede gönderilmesini istiyorum ben.Karşılığında o biliyor...
dedim ya çilek forum adına bana gönder ben deneyip deneyimlerimi forumla paylaşayım Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinKurabiye yapıp forum üyelerine mi gönderecek Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinAdminden küçük bir rica...İmkan varsa bu fındıklardan cilekrecelinede gönderilmesini istiyorum ben.Karşılığında o biliyor...evet bakın ama ben çok mahçup oldum şimdi ama gönderim nasıl olucak onu bilemiyorum kurabiye yaparım tabi ama gönderim işi nasıl olucak bilmiyorum yok ben böyle olmadı ben çok mahçup oldum şimdi
asi sende bana gonder tadımlık
tamam 2 tane tarifimi paylaşıcağım ama baştan söyleyim çok zor ama harikulade bir tarif tamam asicim sana özelden yazıcağım ama un yok içinde sadece fındık var üstüne benmari usulu bitter çikolata döküceksin fırından çıkınca
tamam canım benden günah gitti veriyorum tarifi özelden sen ama paylaş deneyimlerini bizle
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapintamam canım benden günah gitti veriyorum tarifi özelden sen ama paylaş deneyimlerini bizle öyle diyorsun da hala gelen giden yok hadi bak sana oy bulmaya gidicem şimdi acele et istersen