0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
anladım siz on için katılmışsınız ben 11 için göndericem yani 11 çekilişine katılacağım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinanladım siz on için katılmışsınız ben 11 için göndericem yani 11 çekilişine katılacağım Söz elimdekileri yollamıycam o saate..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinanladım siz on için katılmışsınız ben 11 için göndericem yani 11 çekilişine katılacağım Söz elimdekileri yollamıycam o saate..yapmayın lütfen ben çok uzulurum şimdi lütfen gönderin
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinanladım siz on için katılmışsınız ben 11 için göndericem yani 11 çekilişine katılacağım Söz elimdekileri yollamıycam o saate..yapmayın lütfen ben çok uzulurum şimdi lütfen gönderin 11 12 arası kullanmıycam.. İlerleyen saatleri düşünüyorum sabaha doğru yada sabahın ilk ışıkları..
sağlık olsun inş birdahakine olur bende yolladım umarım çıkar çekilişlerde hiç şansım yok maalesef ama