0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinya uyku tutmadı kalktım bakıyım sibelcim naapmıs dedım ama cok uzuldum canım ya neyse benim ipimle kuyuya inilmeyeceğini öğrenmiş oldum.asosyal demişti ama biişi biliyoruz yani
ya uyku tutmadı kalktım bakıyım sibelcim naapmıs dedım ama cok uzuldum canım ya neyse benim ipimle kuyuya inilmeyeceğini öğrenmiş oldum.asosyal demişti ama
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinya uyku tutmadı kalktım bakıyım sibelcim naapmıs dedım ama cok uzuldum canım ya neyse benim ipimle kuyuya inilmeyeceğini öğrenmiş oldum.asosyal demişti ama biişi biliyoruz yani canın sağolsun catpatim hem bak bana asosyal kazancak.kendine kazandıktan sonra tabeee
dün katılmıştım kazanmışım maile kazanmışınız maili geldi ama resim açılmıyo gelen maile adres yazmam gerekiyormu acaba
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapindün katılmıştım kazanmışım maile kazanmışınız maili geldi ama resim açılmıyo gelen maile adres yazmam gerekiyormu acaba Hayır canım, gerekmiyor. Otomatik mail o. Adres yazıyorsun ya katılırken.