0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
çoklu katılım yaparsan bride gece katılırsan şansın artarLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbı ben kazanamadım yaaaaaa
bı ben kazanamadım yaaaaaa
bende 1 tane var.saolsunlar dışını yiyip içini benim için saklamışlar bende yarın sabah giricem gece kalkamam.6-7 arası girerim.girecek olan önceden rezerve etmiş olan varsa öm atsın forumu pek takıp edemıyorum da
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbende 1 tane var.saolsunlar dışını yiyip içini benim için saklamışlar bende yarın sabah giricem gece kalkamam.6-7 arası girerim.girecek olan önceden rezerve etmiş olan varsa öm atsın forumu pek takıp edemıyorum da ben gircektm ama neyse sen gir tamam o saatte catpat girsnn duyanlar duymayanlara sölesinnnnnnnnnn
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbende 1 tane var.saolsunlar dışını yiyip içini benim için saklamışlar bende yarın sabah giricem gece kalkamam.6-7 arası girerim.girecek olan önceden rezerve etmiş olan varsa öm atsın forumu pek takıp edemıyorum da ben gircektm ama neyse sen gir tamam o saatte catpat girsnn duyanlar duymayanlara sölesinnnnnnnnnn paramız yokki bravo yiyelim anca buzparmak, en kaliteli max yiyoz
canım dondurma çekti desem öfffffffffff
alırım ben sanaa