asicim gulme ben fındıklardan ne şaheserler yaratırdım heleki benim üstü çikolata kaplı un koyulmadan yapılan bir fındıklı kurabiyem var yemeye doyamazsın neyse sağlık olsun birdahaki sefer inşallah
olmaz diazem bey bu tarif özel bir tarif kimseye verememama çıksaydı foruma tepsi tepsi yapıp ikram ederdim başka tariflerim var benim onları paylaşırım söz ama
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbu sefer oldu ama ne ilk olabildim nede doğru cevap verbildim ne pastalar kurabiyeler yapılırdı o fındıklarla şimdi![]()
asicim gulme ben fındıklardan ne şaheserler yaratırdım heleki benim üstü çikolata kaplı un koyulmadan yapılan bir fındıklı kurabiyem var yemeye doyamazsın neyse sağlık olsun birdahaki sefer inşallah
kavrulmamışından yollim sana şekerim çok canın istediyse![]()
oda olur kavrulmamış daha güzel olur vallah yollayın kurabiyeler bende fındıklar sizden olur
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinasicim gulme ben fındıklardan ne şaheserler yaratırdım heleki benim üstü çikolata kaplı un koyulmadan yapılan bir fındıklı kurabiyem var yemeye doyamazsın neyse sağlık olsun birdahaki sefer inşallahay ben o kurabiyelere servet ödüyorum bana da öğret de almayayım başka yaaa
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinasicim gulme ben fındıklardan ne şaheserler yaratırdım heleki benim üstü çikolata kaplı un koyulmadan yapılan bir fındıklı kurabiyem var yemeye doyamazsın neyse sağlık olsun birdahaki sefer inşallahay ben o kurabiyelere servet ödüyorum bana da öğret de almayayım başka yaaaasicim canım ben sana çikolata ve fındık parçalı kekimin tarifini veririm o kurabiye tarifinin tüm hakları bana ait o kurabiye ile ülker ve etiye rakip olmayı planlıyorum![]()
burada kazanana tebrikler güle güle kullansın
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbu sefer oldu ama ne ilk olabildim nede doğru cevap verbildim ne pastalar kurabiyeler yapılırdı o fındıklarla şimdi![]()
acıktıııııııııııııııııııııııııımmm
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinasicim gulme ben fındıklardan ne şaheserler yaratırdım heleki benim üstü çikolata kaplı un koyulmadan yapılan bir fındıklı kurabiyem var yemeye doyamazsın neyse sağlık olsun birdahaki sefer inşallahay ben o kurabiyelere servet ödüyorum bana da öğret de almayayım başka yaaaasicim canım ben sana çikolata ve fındık parçalı kekimin tarifini veririm o kurabiye tarifinin tüm hakları bana ait o kurabiye ile ülker ve etiye rakip olmayı planlıyorum![]()
burada kazanana tebrikler güle güle kullansın
Fındık güle güle nasıl kullanılır