0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
şans lazım bonus meselesinde de 1. o puanı nasıl çıkardı acaba:D
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin ben en fazla 16800 yapabildim. bonuslarlamı 18 bin yapılabiliyorevet aralarda çıkan bonuslarda 100 ile 300 arası puan çıkıyor.bazen de hiç çıkmıyor.eğer 2 tane 300 çıkarsa 600 eder.en son 2 ile çarpıldığı için 1200 puan daha alabilirdin.
ben en fazla 16800 yapabildim. bonuslarlamı 18 bin yapılabiliyor
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin ben en fazla 16800 yapabildim. bonuslarlamı 18 bin yapılabiliyorevet aralarda çıkan bonuslarda 100 ile 300 arası puan çıkıyor.bazen de hiç çıkmıyor.eğer 2 tane 300 çıkarsa 600 eder.en son 2 ile çarpıldığı için 1200 puan daha alabilirdin.robotla karşılaşıldığında son canın olduğunda daha çokmu puan alınıyor yoksa fazla canın olduğundamı ?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin ben en fazla 16800 yapabildim. bonuslarlamı 18 bin yapılabiliyorevet aralarda çıkan bonuslarda 100 ile 300 arası puan çıkıyor.bazen de hiç çıkmıyor.eğer 2 tane 300 çıkarsa 600 eder.en son 2 ile çarpıldığı için 1200 puan daha alabilirdin.robotla karşılaşıldığında son canın olduğunda daha çokmu puan alınıyor yoksa fazla canın olduğundamı ?ben hem son canla bitirdiğim . hemde 2-3 canla bitirdiğim(bomba patladığında can sayısı önemli değil zaten ölüyon) oyunlarda puan hep 2 ile çarpıldı.
arkadaşlar ben oyunu bitiridm ama puanım 16000 de kaldı en son siyah robotu öldürüdüm oyun bitti dedi bilgisi olan var mı