Gönderen Konu: SürprizeGel.com 100 ödüllü ikinci çekilişi için geri sayım başladı  (Okunma sayısı 9677 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı caddy

• Usta Kampanyacı
Yedekler nerde yazıyor göremedim.

Çevrimdışı presence

• Usta Kampanyacı
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı angelus2010

• Yeni Kampanyacı
  • *
Arkadaşlar tüm yazıları okudum ve yazma zorunluluğu hissettim. ilk çekilişe de katılmıştım buna da katıldım ve her ikisinde de bi şey kazanamadım ama buradaki bir sürü kişi gibi körü körüne firmayı suçlamaktansa facebook'tan girip kazanları buldum ve sordum. ilk çekilişten merve çelik'e ulaştım ve ödülünü almış. bu çekilişte de farkettim ki çok bursa'dan katılan var ve onları da facebbok'tan  bulunca kazananların çoğu birbirinin arkadaş listesinde, e demek ki bunlar bu işi iş gibi yapıyor ve ailece bi sürü isimle katılıyor. ben de sadece kendi adımla katılmadım ztn, annem, babam hepsini kattım. Sonuçta bu iş şans işi. O listede 60 farklı isim var. Hadi bir ikisi şirketten olsa hepsi de mi onlardan? Saçmalamayın lütfen. İnanmıyorsanız siz de benim gibi araştırın ve öyle konuşun. amacım kimseyi kırmak değil ama böyle güzel girişim yapan firmalara destek vermek lazım, köstek olmak değil.

Çevrimdışı ayar85

• Usta Kampanyacı
biz zaten hepsi kendilerinden demiyoruz ama son günde katılım oranı normal katılımın 3 katına nasıl çıkabilir bu normal değil bu işte mutlaka bi iş var son anda zaten böyle olması başlı başına bi güvensizlik ayrıca bu ilk değil geçen çekiliştede aynısı oldu ve birde diğer arkadaşların kazandıkları telefonun gelmemesi gibi olaylar.Bence hiç savunma çokta yenisin sende güven vermedim şimdi bi anda

Çevrimdışı melek61

• Usta Kampanyacı
son gün  katılım 2 katına çıktı diyonuz ama örneğin ben son gün 2 katılım yaptım

Çevrimdışı ayar85

• Usta Kampanyacı
tmm arkadaşlar bişey demiyorum siz bi sonraki çekilişlerinede katılım yapın siz bilirsiniz başka da bu firma hakkında yorum yapıp kendimi yormayacağım.

Çevrimdışı presence

• Usta Kampanyacı
burada problem olan taraf şu çekilişe katılım 2815/10000 diyor biletleri de 00001 den itibaren veriyor ama kazananlar arasında 2816 dan büyükler var bu biletleri kim ne zaman aldı bu birinci soru ikinci olarak da bu numaralar çekilişe nasıl katıldı eğer aradaki boşluğu ilgili firma milli piyango nezdinde doldurmak zorunda kalıp doldurduysa kendi kazanma şansını yukarılara çekmiş oluyor bir başka ilginç boyut da şu portakal, akev, karaçelik ne kadar şanslıymışki hem asilde hem yedekde var ve dikkat edersen televizyon ödülünde 2816 dan büyük 3 numara var PS 3 de 2816 dan büyük 2 numara var

inovaktif medya geçmişten bildiğim ve iyi bir firma ben öğrendegel sitesinden birçok ödül kazandım ve hepsini teslim ettiler firmaya güven olarak sorun yok ama burada 2816 dan sonraki numaralar nasıl alındı veya toplam katılım buysa niye bu numaralar çekilişe sokuldu bunları bilmemiz lazım bir başka noktada sen istediğin bileti alamıyorsun sıradakini sana veriyor hani özel olarak istediğin bileti alma şansın yok en azından bende öyle oldu bu durumda bu sorular havada kalıyor bir de özel ödüllerde bu ailelerden kimsenin olmaması da bir başka ilginçlik

Çevrimdışı ysr86

• Usta Kampanyacı
angelus2010 ve ogrendegel forumdan süresiz uzaklaştırılmıştır. Bundan sonra size bu kullanıcılar cevap veremeyecektir bilginiz olsun...

Çevrimdışı eergun_16

• Yeni Kampanyacı
  • *
Merhaba arkadaşlar,

Bu çekilişi izledim iki firma çalışanı noter ve mpi görevlisi ile birlikte çekilişin başından sonuna oradaydım. Burada yazacaklarım birçok arkadaşın kafasındaki soru işaretlerini giderir. Çekiliş başlamadan önce firma çalışanı mpi görevlisine katılımın 9999 olduğunu iletti tabi ben katılımın 2815 olması gerektiğini burada bir yanlışlık olduğunu söyledim. Firma çalışanı yanlışlık yok dedi peki dedim yanlışlık yok ise neden suprizegel adresinizde 2815 katılım olduğu yazıyor dediğimde kendisi bana bu gel paketlerin İstanbul' da bayiler aracılığı ilede satıldığını iletti bende kendisine böyle bir şeyden hiçbir yerde bahsedilmediğini ilettim kendileri ise mpi den alınan izinin o şekilde olduğunu ve internet adresindede bilgilendirmenin olduğunu iletti olmadığı çok iyi bildiğim için mpi görevlisinden izin alarak mpi izin yazısını inceledim ve bayiler aracılığı ile gel paketi satışı ile ilgili bir konunun yer almadığını gördüm bu saatten sonra iş biraz değişti firma çalışanları bu konuya cevap vermemeye başladılar biz iznimizi aldık çekiliş bu şekilde olacak dediler.

Tabi mpi görevlisi ve noterin yapacak bir şeyleri yok kendilerine bildirilen cd deki sayı üzerinden çekilişi düzenlediler.
Çekiliş 9999 kişi üzerinden yapıldı. Israrla neden o şekilde bir satış varsa suprizegelde 2815 bilet gözüküyor  sorularıma verilen basit cevaplardan biri bayilerden yapılan katılımlar farklı değerlendiriliyor denilebildi. Katılımcıları kandırıyorsunuz dedim hayır böyle birşey yok dediler. Tabikide bayilerden satış olduğuna inanmıyorum. 2815 biletin üzerindeki farkın ne olduğunu sizde tahmin ediyorsunuz. Sizde listeye dikkat ederseniz anlarsınız. Kişi isimlerini buradan yazmayacağım ama 2815 sonrası rakamlar hep istanbul şaşırtıcı olan bu değil aslında bu aralık öyle kapatılmış ki hep aynı isimler mükerrer katılım oluyor 7 isim sürekli çıkıyor öyle çok aynı isimle katılım yapılmış gözüküyor tabi böyle olunca 2815 sonrası katılımlar sadece 7 isme dağıtılmış olunca fotograf makinası hediyeleri 4 isim hariç hep 2815 bilet sahibine isabet etti.

Zaten 70 süpriz hediyede gariptir illeri yazmamışlar mpi dışında olduğu için her 100 abonelik satın alana verilmesi gerekirken 60 kişilik kazananlar listesinden hiçbir isme bu listede rastlanmıyor madem en çok bileti 9999 katılımı yapanlar aldıysa bu süpriz 70 paketide o kişeler kazanmalıydı.

Değerlendirmeyi size bırakıyorum...

Çevrimdışı caddy

• Usta Kampanyacı
Siz kazandınız mı acaba?