Gönderen Konu: SürprizeGel.com 100 ödüllü ikinci çekilişi için geri sayım başladı  (Okunma sayısı 9306 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ayar85

• Usta Kampanyacı
bu firmanın herşeye hemen cevabı geliyordu ama nedense son 2 günde katılımın 3 katına çıkması konusunda bir açıklama yapmadı.Ne tesadüftür ki herkes son anda paket satın alıyor herhalde daha 3 gün önce kazanma şansı % 90 larda iken şimdi 36 :) eğer bu çekilişte de bişey çıkmazsa surprizegel.com biter benim için son anda katılım artma olayı kafamı karıştırmaya devam ediyor

Çevrimdışı presence

• Usta Kampanyacı
gece 00:00 da bitti sözde ama hala bilet alınıyor bu nasıl olacak ? bir de çekilişe 22 saat var diyor ama ana sayfada 6 temmuz yazıyor biraz gariplikler var

Çevrimdışı ayar85

• Usta Kampanyacı
gariplik gariplik üstüne :)

Çevrimdışı presence

• Usta Kampanyacı
ilgili kullanıcı tespitlerimizecevap verir umarım

Çevrimdışı YeniSahip

• Usta Kampanyacı
    • Facebook
Sorularınızı buradan da sorabilirsiniz ama cevap verirler mi bilmem?

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı vaynett

• Usta Kampanyacı
arkadaşlar hemen başımdan geçen bir olaytı anlatayım bu firmayla ilgili

Şimdi öncelikle efendim bundan önce bunların bir kampanyası vardı ilk 5 dereceye birer tane Nokıa 5230 veriyorlardı ve sıra sıra çeşitli resimler geliyordu ve bu resimler arasındaki farkları bulup diğer etaba geçiyordun ve ben 40 tl ye yakın bir para verip gel paketleri satın alıp bu oyunu defalarca oynadım yemin ediyorum hiçbir hile program vs kullanmadan oynadım sonra zaten mantığı basitti resimler arasındaki farkları buluyordun bi kaç defa oynayınca zaten ezberliyordunuz...Ben dereceleri takip ediyordum aynen bu şekilde bir sayaç vardı ve zaman bitmeden ilk 5 e girdim 4. müydüm neydim sonra bitii kazandık kazandık diye sevinirken birden bittikten sonra ilk 5 in tamamiyle dışında kişiler kazandı bu da bana ders oldu hala utanmadan gelip buralara konu açabiliyorlar...

sizin şu gel paketlerinize verdiğim 40 tl haram olsun kardeş tamam mı?

Çevrimdışı ayferr24

• Usta Kampanyacı
  • rabbimin mükafatları
aynı şey kardeşiminde başına geldi  kazandı sonra hile yaptınız deyip elediler .gerçekten hile yapmayı bilmeyen birisi  ispat edin dedi geri dönmediler  karı sadece hileci damgasını yemek oldu.

Çevrimdışı istanbul_Efesi

• Deneyimli Kampanyacı
kalan biletleri kendileri alıyorlar bu şekilde ödüller şirkete kalıyor

Çevrimdışı ayan

• Usta Kampanyacı
güven azaltan hareketler bunlar...

Çevrimdışı ogrendegel

• Yeni Kampanyacı
  • *
Çekiliş tamamlandı. Kazananları şimdiden tebrik ederiz.

Kazananlar listesine buradan ulaşabilirsiniz: