0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bende bursa gemlikteyim ama 2 ay sonra ayrılıyorum azıcık eskişehirli oluyorum
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbende bursa gemlikteyim ama 2 ay sonra ayrılıyorum azıcık eskişehirli oluyorum hayırdır neden?gemlik ne güzel oluyo aksam sahıle gıdınce süper manzara oluyo.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbende bursa gemlikteyim ama 2 ay sonra ayrılıyorum azıcık eskişehirli oluyorum hayırdır neden?gemlik ne güzel oluyo aksam sahıle gıdınce süper manzara oluyo.evleniyorumda eskişehire yerleşicem mecbur evet sahili yetiyor zaten
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbende bursa gemlikteyim ama 2 ay sonra ayrılıyorum azıcık eskişehirli oluyorum hayırdır neden?gemlik ne güzel oluyo aksam sahıle gıdınce süper manzara oluyo.evleniyorumda eskişehire yerleşicem mecbur evet sahili yetiyor zaten hım hayırlı olsun
bursalı değilim ama 3 yıldır bursada oturuyorum
Bursa deyince aklıam hep kestane şekeri geliyo
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBursa deyince aklıam hep kestane şekeri geliyo canım cektı sımdı yha