Gönderen Konu: Rowenta'nın kendine güvenen saçları belli oldu!  (Okunma sayısı 8173 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı EwreM

• Usta Kampanyacı
Ynt: Rowenta Kazananlar
« Yanıtla #40 : 05 Temmuz 2010, 20:58:49 »
ya ben inanmıyorumda zaten ilk fotoğrafınd kendine ait olduğunu...küpelerden yola çıkarak biraz aradım fotoyu ama yok bulamadım ;D dedektifliğe soyundum  ;D dikkat ettimde ereninde sol kulağındaki delik sayısı ve yeri aynı...çok ipucu toplamışmıyım  ;D
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı papatya89

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
« Yanıtla #41 : 05 Temmuz 2010, 21:02:29 »
ya ben inanmıyorumda zaten ilk fotoğrafınd kendine ait olduğunu...küpelerden yola çıkarak biraz aradım fotoyu ama yok bulamadım ;D dedektifliğe soyundum  ;D dikkat ettimde ereninde sol kulağındaki delik sayısı ve yeri aynı...çok ipucu toplamışmıyım  ;D

fazlasıyla :D

Çevrimdışı EwreM

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #42 : 05 Temmuz 2010, 21:03:29 »

fazlasıyla :D

;D ;D ;D

Çevrimdışı Scorpion

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #43 : 05 Temmuz 2010, 21:08:37 »
Papatya benim dediğim fotoyu koymadığın için seçilmedin sonra böyle üzülürsün işte ;D iyi olmuşş ;D
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz, bırakın dostlarınız sizi geçsin... La Rochefoucauld

Çevrimdışı papatya89

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
« Yanıtla #44 : 05 Temmuz 2010, 21:13:58 »
Papatya benim dediğim fotoyu koymadığın için seçilmedin sonra böyle üzülürsün işte ;D iyi olmuşş ;D

bak yine yeniden senin yüzünden farkındaysn :D bi de iyi olmuş dio yaaa :D

awelya

• Ziyaretçi
« Yanıtla #45 : 05 Temmuz 2010, 21:21:31 »
Boşverin kızlar ya bizde güzellik yarışmalarına katılır orda kazanır, rowentayıda çatlatırız  ;D

Çevrimdışı papatya89

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
« Yanıtla #46 : 05 Temmuz 2010, 21:24:35 »
Boşverin kızlar ya bizde güzellik yarışmalarına katılır orda kazanır, rowentayıda çatlatırız  ;D

mümkünse Scorpion görmesn o yarısmayı :D sonra gidiyo başka kızları beğeniyo onlar kazanıyo :D
bir de bu firmaların bizim foruma gıcığı mı vardır nedir bu aralar bi tuhaflar :D

awelya

• Ziyaretçi
« Yanıtla #47 : 05 Temmuz 2010, 21:25:55 »

mümkünse Scorpion görmesn o yarısmayı :D sonra gidiyo başka kızları beğeniyo onlar kazanıyo :D
bir de bu firmaların bizim foruma gıcığı mı vardır nedir bu aralar bi tuhaflar :D
evet ya halbuki en güzel reklamlarını forumumuz ve bizler yapıyoruz aslında ama görebilene  :D

Çevrimdışı homme

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #48 : 05 Temmuz 2010, 21:48:41 »
özrü kabahatinden büyük olmuş açıklama yani, uzun saçlı olmak kuralını da ekleselerdi yarışma şartlarına  :-\