0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ben 64 binle giremedim listeye kazananlar heralde 150 bin yapıyo artık nası yapıyo onuda bılemem
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinya bu efesin bütün yarışmalarında hile dönüyor ne biçim iş bu insan bari kaç puanla kazandıklarını yazarKaç puanla kazandıklarını yazsalar ne yapabileceksin arkadaşım. Ben süprizegel'in yarışmasına katıldım. Emin ol 1500ü geçmek imkansız ötesi bir durum. Adamlar, yarışmanın bitimine 10 dakika kala. Öyle bir uçtular ki inanamazsın. Her zamanki gibi avcumu yaladım. Şikayet maili attım. Hatta ss'ler gönderdim adamlara bu puanların yapılması bu kadar kısa sürede imkansız diye. Bana o puanların gayet kolay yapılabileceği hakkında geri dönüş yaptılar. Üzülüyor insan harcadığı emeklere.<audacious>
ya bu efesin bütün yarışmalarında hile dönüyor ne biçim iş bu insan bari kaç puanla kazandıklarını yazar
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinya bu efesin bütün yarışmalarında hile dönüyor ne biçim iş bu insan bari kaç puanla kazandıklarını yazarKaç puanla kazandıklarını yazsalar ne yapabileceksin arkadaşım. Ben süprizegel'in yarışmasına katıldım. Emin ol 1500ü geçmek imkansız ötesi bir durum. Adamlar, yarışmanın bitimine 10 dakika kala. Öyle bir uçtular ki inanamazsın. Her zamanki gibi avcumu yaladım. Şikayet maili attım. Hatta ss'ler gönderdim adamlara bu puanların yapılması bu kadar kısa sürede imkansız diye. Bana o puanların gayet kolay yapılabileceği hakkında geri dönüş yaptılar. Üzülüyor insan harcadığı emeklere.<audacious>Hocam o puanlar pekala yapılabiliyordu o yapanlardan birisi de bendim zaten görmüşsündür 6900 yapmıştım fakat beni de sildiler 7000-8000 puanı gözlerinin önünde yapmaya hazırım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinya bu efesin bütün yarışmalarında hile dönüyor ne biçim iş bu insan bari kaç puanla kazandıklarını yazarKaç puanla kazandıklarını yazsalar ne yapabileceksin arkadaşım. Ben süprizegel'in yarışmasına katıldım. Emin ol 1500ü geçmek imkansız ötesi bir durum. Adamlar, yarışmanın bitimine 10 dakika kala. Öyle bir uçtular ki inanamazsın. Her zamanki gibi avcumu yaladım. Şikayet maili attım. Hatta ss'ler gönderdim adamlara bu puanların yapılması bu kadar kısa sürede imkansız diye. Bana o puanların gayet kolay yapılabileceği hakkında geri dönüş yaptılar. Üzülüyor insan harcadığı emeklere.<audacious>Hocam o puanlar pekala yapılabiliyordu o yapanlardan birisi de bendim zaten görmüşsündür 6900 yapmıştım fakat beni de sildiler 7000-8000 puanı gözlerinin önünde yapmaya hazırım Nasıl yapılabiliyordu kardeş? Adam son gün girdi listeye. İlk oynayışta yaptı. Kesin usulsüz bir yolu vardı. Yoksa o kadar kişinin fotografik hafızası olması imkansız.<audacious>
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinya bu efesin bütün yarışmalarında hile dönüyor ne biçim iş bu insan bari kaç puanla kazandıklarını yazarKaç puanla kazandıklarını yazsalar ne yapabileceksin arkadaşım. Ben süprizegel'in yarışmasına katıldım. Emin ol 1500ü geçmek imkansız ötesi bir durum. Adamlar, yarışmanın bitimine 10 dakika kala. Öyle bir uçtular ki inanamazsın. Her zamanki gibi avcumu yaladım. Şikayet maili attım. Hatta ss'ler gönderdim adamlara bu puanların yapılması bu kadar kısa sürede imkansız diye. Bana o puanların gayet kolay yapılabileceği hakkında geri dönüş yaptılar. Üzülüyor insan harcadığı emeklere.<audacious>Hocam o puanlar pekala yapılabiliyordu o yapanlardan birisi de bendim zaten görmüşsündür 6900 yapmıştım fakat beni de sildiler 7000-8000 puanı gözlerinin önünde yapmaya hazırım Nasıl yapılabiliyordu kardeş? Adam son gün girdi listeye. İlk oynayışta yaptı. Kesin usulsüz bir yolu vardı. Yoksa o kadar kişinin fotografik hafızası olması imkansız.<audacious>son güne bakma farklı bir nickle önceden oynamıştır
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinya bu efesin bütün yarışmalarında hile dönüyor ne biçim iş bu insan bari kaç puanla kazandıklarını yazarKaç puanla kazandıklarını yazsalar ne yapabileceksin arkadaşım. Ben süprizegel'in yarışmasına katıldım. Emin ol 1500ü geçmek imkansız ötesi bir durum. Adamlar, yarışmanın bitimine 10 dakika kala. Öyle bir uçtular ki inanamazsın. Her zamanki gibi avcumu yaladım. Şikayet maili attım. Hatta ss'ler gönderdim adamlara bu puanların yapılması bu kadar kısa sürede imkansız diye. Bana o puanların gayet kolay yapılabileceği hakkında geri dönüş yaptılar. Üzülüyor insan harcadığı emeklere.<audacious>Hocam o puanlar pekala yapılabiliyordu o yapanlardan birisi de bendim zaten görmüşsündür 6900 yapmıştım fakat beni de sildiler 7000-8000 puanı gözlerinin önünde yapmaya hazırım Nasıl yapılabiliyordu kardeş? Adam son gün girdi listeye. İlk oynayışta yaptı. Kesin usulsüz bir yolu vardı. Yoksa o kadar kişinin fotografik hafızası olması imkansız.<audacious>son güne bakma farklı bir nickle önceden oynamıştır Parayla oynuyorsun ya ne kadar deneme yapabilirsin? Peki seni niye sildiler madem hile yapmadın?
Önemli olan ince bir nokta.Silinenlerin bazısı sıfır puana indirilirken bazı bariz şekilde olanların ise nedense daha düşük puana çekilerek yinede ilk 5i tamamlamasıydı.
1. kim bilmiyorum ama bugün etiden şutlandı