Gönderen Konu: Mia Posta-Yorum Yapın Bakalım Ne Süprizler Çıkıcak  (Okunma sayısı 5473 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı cilekrecelii

• Hero Member
Ynt: Mia Posta-Yorum Yapın Bakalım Ne Süprizler Çıkıcak
« Yanıtla #10 : 03 Haziran 2010, 13:09:01 »
bende kazanmışım şimdi maillerime baktımda  ;D
Merhaba,

Miaposta'ya ilginiz için çok teşekkür ederiz! Sitemize gösterdiğiniz ilgi sonucunda Post-It'ten bir hediye paketi kazandınız, lütfen Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin'da profil bilgilerinizi güncelleyin.
En kısa zamanda post-it hediye paketiniz adresinize yollanacaktır.

Sevgiler,

Miaposta Ekibi

Çevrimdışı beyazgülüm

• Usta Kampanyacı
  • Varlığını hissetmedimki yokluğun bana koysun ...
    • kalp-agrisi
« Yanıtla #11 : 03 Haziran 2010, 13:10:34 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
bende kazanmışım şimdi maillerime baktımda  ;D
Merhaba,

Miaposta'ya ilginiz için çok teşekkür ederiz! Sitemize gösterdiğiniz ilgi sonucunda Post-It'ten bir hediye paketi kazandınız, lütfen Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin'da profil bilgilerinizi güncelleyin.
En kısa zamanda post-it hediye paketiniz adresinize yollanacaktır.

Sevgiler,

Miaposta Ekibi

sen kaç yorum yaptın nezman yaptın maıl ne zaman geldi?
arkadslar artık nete pek takılamıyorum vaktım olmuyo o yuzden kımseye destek olamıyorum. kusura bakmayın gunde sadece 30 dk neteyım. :( :(

Çevrimdışı HoppiDi

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #12 : 03 Haziran 2010, 13:10:55 »
Bende seni tebrik ederim çilekreçeli. :D

Çevrimdışı cilekrecelii

• Hero Member
« Yanıtla #13 : 03 Haziran 2010, 13:13:32 »
ben twitterda gördüm yazıyılarını sonra foruma  konu olarak açtım sonrada miapostaya üye oldum
kahve mekanı olan biryere,lacoste babalar gunune ve bir yere daha hatırlamıyorum ama yorum yazdım beyazgulum bugün mail gelmiş ama bende farkında değilim nasıl oldu anlamadım ama yazmaya devam edelim bence çıkar belki başka yerdende bişeyler
hoppidi çok saol  :) :)

Çevrimdışı beyazgülüm

• Usta Kampanyacı
    • kalp-agrisi
« Yanıtla #14 : 03 Haziran 2010, 13:15:40 »
ben twitterda gördüm yazıyılarını sonra foruma  konu olarak açtım sonrada miapostaya üye oldum
kahve mekanı olan biryere,lacoste babalar gunune ve bir yere daha hatırlamıyorum ama yorum yazdım beyazgulum bugün mail gelmiş ama bende farkında değilim nasıl oldu anlamadım ama yazmaya devam edelim bence çıkar belki başka yerdende bişeyler
hoppidi çok saol  :) :)

ne yazcamıda bılmıom valla okumak zor  gelıyo yazılan yorumlara göre bısıyler yazııyım bende barı
arkadslar artık nete pek takılamıyorum vaktım olmuyo o yuzden kımseye destek olamıyorum. kusura bakmayın gunde sadece 30 dk neteyım. :( :(

Çevrimdışı cilekrecelii

• Hero Member
« Yanıtla #15 : 03 Haziran 2010, 13:22:35 »
#    Durum    Bölüm ve Başlık    Yorumun
1       Yeme İçme:
Kasır manzaralı kahveci    01-06-2010 :: yaza merhaba diyebileceğimiz hoş bir mekan benim gibi kahveseverler için ideal
2       Moda & Stil:
En baba hediye    01-06-2010 :: babama ne hediye etmek istersin diye sorsalar lacoste derim her zaman moda için bir vazgeçilmez olucakır
3       Güzellik & Sağlık:
Kışın ilacı*    01-06-2010 :: gerçekten harika bir ürün benimde cildimdeki pullanmaya birebir çare oldu
4       Moda & Stil:
Mono'da hayat var    01-06-2010 :: oldukça şık aksesurarlar gerçekten

bunlar benim yorumlarım belki bunlara yorum yaptığımdan dolayı kazanmış olabilirim yardımcı olması açısından koydum beyazgülüm umarım herkes kazanır ayrıca bir de puanlama başlıyacak ondada sanırım puana göre hediye olucak haberiniz olsun  :)

Çevrimdışı beyazgülüm

• Usta Kampanyacı
    • kalp-agrisi
« Yanıtla #16 : 03 Haziran 2010, 13:24:06 »
#    Durum    Bölüm ve Başlık    Yorumun
1       Yeme İçme:
Kasır manzaralı kahveci    01-06-2010 :: yaza merhaba diyebileceğimiz hoş bir mekan benim gibi kahveseverler için ideal
2       Moda & Stil:
En baba hediye    01-06-2010 :: babama ne hediye etmek istersin diye sorsalar lacoste derim her zaman moda için bir vazgeçilmez olucakır
3       Güzellik & Sağlık:
Kışın ilacı*    01-06-2010 :: gerçekten harika bir ürün benimde cildimdeki pullanmaya birebir çare oldu
4       Moda & Stil:
Mono'da hayat var    01-06-2010 :: oldukça şık aksesurarlar gerçekten

bunlar benim yorumlarım belki bunlara yorum yaptığımdan dolayı kazanmış olabilirim yardımcı olması açısından koydum beyazgülüm umarım herkes kazanır ayrıca bir de puanlama başlıyacak ondada sanırım puana göre hediye olucak haberiniz olsun  :)

budamı paunlı olucak yha :( :(

Çevrimdışı nursen

• Usta Kampanyacı
    • bloğum
« Yanıtla #17 : 03 Haziran 2010, 13:26:05 »
yazdım bakalım bende kazanabilicekmiyim 
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin bloğuma ve kampanyalarıma herkesi beklerim İZLEYİN BENİ

Çevrimdışı cilekrecelii

• Hero Member
« Yanıtla #18 : 03 Haziran 2010, 13:27:01 »
yok canım bilmiyorum benim tahminim sen şimdi yaz bence yorum benimkiler gibi umarım çıkar  :)

Çevrimdışı mukoo

• Usta Kampanyacı
  • Bir bakış borcun var bana.... G.E.E.<3
« Yanıtla #19 : 03 Haziran 2010, 13:35:31 »
inş. devam ediyordur :)
bazen durup dururken, birine "pardon bakar mısınız?" diyip sonra "ne bakıyosun lan ?" diyerek olay çıkarasım geliyo, sonra gidiyo. :)