Merhaba,
Gel de Yarışma; ilk bakışta sadece; genel kültürünü sınayacağın, bilgini kanıtlayacağın sıradan bir bilgi yarışması gibi görünebilir, oysa gel de yarışma, hem bilginle eğleneceğin hem de kazandığın puanlar ile “gel de artırma” aşamasına geçip ödüller kazanabileceğin bir yarışma platformudur!
Gel de Yarışma’da; Çoktan Seçmeli, Basamaklı Seçmeli ve Yüzde Elli olmak üzere üç ayrı kategoride yarışabilir, üç kategoriden biriken toplam puanınla ödüller kazanabilirsin. Hergün her kategoriden 5’er defa yarışabilirsin. Hadi bakalım kolay gelsin

Çoktan Seçmeli
1. Gel de Yarışma bölümünün, “Çoktan Seçmeli” kategorisinde sana, genel kültür soruları sorulur ve 4 cevap seçeneği sunulur.
2. Bu seçeneklerden sadece birini seçerek cevap vermelisin. Cevap doğru ise sonraki soruya geçebilirsin, yanlış ise yarışma biter. ( Üzülme bir sonraki hakkını kullanırsın?)
3. Yarışmada geldiğin yere kadar kazandığın puanlar toplam puan olarak birikir ve gel de artırma aşamasında kullanılabilir.
4. Her yarışma toplam 15 sorudan oluşur.
5. Her soru için 30 saniye süren var. 30 saniye içerisinde cevap vermezsen sistem seni başarısız kabul eder ve yarışma hakkının birini kullanmış olursun.
6. Senin de her yarışmacı gibi yarışma boyunca kullanabileceği 3 Joker hakkın vardır. ( Yok canım! arkadaşını telefonla arama hakkı değil tabii

Soru Değiştirme : Soruyu, eşdeğer puana sahip başka bir soru ile değiştirebilirsin.
Yarı Yarıya : Verilen 4 cevap seçeneğinden doğru olmayan 2 tanesi çıkarılır.
İstatistik : O soruya daha önce verilen cevapların seçeneklere göre istatistiğini gösterir.
7. Veee geldik en son kuralımıza! Unutma her üyenin günlük 5 kez yarışma hakkı var, haklarını iyi kullan!
veee bir küçük hatırlatma, “gel de yarışma”nın her kategorisinden kazandığın puanlarla gel de artırma bölümüne geçebilir birbirinden güzel ödülleri kazanabilirsin!
Bol şans!
Adım Adım Seçmeli
1. Gel de Yarışma bölümünün, “Adım Adım Seçmeli” kategorisinde sana, genel kültür soruları sorulur ve 4 cevap seçeneği sunulur.
2. Yarışma başladığında, sana sorulan sorunu cevabı olarak sadece A seçeneğini göreceksin şaşırma! Eğer bu seçeneğin doğru olduğunu düşünüyorsan seçeneği tıklayarak cevap ver.
3.Yanlış olduğunu düşünüyorsan “Diğer Seçenek” butonunu tıkla ve B seçeneği açılsın. Ama unutma, bu durumda A seçeneği artık seçilemez!
4.Aynı mantıkla, doğru olduğunu düşündüğü seçenek gelinceye kadar seçenekleri sırasıyla gör ancak geri dönemeyeceğini unutma!
5.Verdiğin cevap doğru ise sonraki soruya geçebilirsin, yanlış ise yarışma biter. ( sorular hiç de zor değil, ne sorular gördün sen başarabilirsinnn!)
6.Her yarışma toplam 15 sorudan oluşur.
7.Her soru için 30 saniye süren var. 30 saniye içerisinde cevap vermezsen sistem seni başarısız kabul eder ve yarışma hakkının birini kullanmış olursun.
8.Senin de her yarışmacı gibi yarışma boyunca kullanabileceği 3 Joker hakkın vardır.
Soru Değiştirme Hakkı : Sorulan soruyu, eşdeğer puana sahip başka bir soru ile değiştirir.
Seçenek Tutma Hakkı : O seçeneği sonradan seçilebilmeni sağlar.
İstatistik : O soruya daha önce verilen cevapların seçeneklere göre istatistiğini gösterir.
9.Geldik en son kuralımıza! Unutma her üyenin günlük 5 kez yarışma hakkı var, haklarını iyi kullan!
veee bir küçük hatırlatma, “gel de yarışma”nın her kategorisinden kazandığın puanlarla gel de artırma bölümüne geçebilir birbirinden güzel ödülleri kazanabilirsin!
Bol şans!
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinhediyeleri bulamadım çünkü üyelik lazımmış