0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bugünkü sonuçlar ne zamanı açıklanacak bilen var mı
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBir hafta boyunca günde 20 tane olmak üzere arka arkaya 140 tane tasarladım. Adım bu haftada yok.matematiksel olarak imkansız bir şey gibi ama olmayınca olmuyor140 tane ve kazanamadınız cok ilignçben 2 tane kazandım ard arda 12tane yaparak
Bir hafta boyunca günde 20 tane olmak üzere arka arkaya 140 tane tasarladım. Adım bu haftada yok.matematiksel olarak imkansız bir şey gibi ama olmayınca olmuyor
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBir hafta boyunca günde 20 tane olmak üzere arka arkaya 140 tane tasarladım. Adım bu haftada yok.matematiksel olarak imkansız bir şey gibi ama olmayınca olmuyoradır 140 tane ve kazanamadınız cok ilignçben 2 tane kazandım ard arda 12tane yaparakbende ılk hftalarda 10-30 arası yaparak kaznıyodum ama bı kac haftadır ısler degıstı bı garıplık var sımdı haftanın uc gunu en az 50 tane yapıyorum ama ıkı haftadır cıkmıyo bakalım bu hafta cıkcakmı?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBir hafta boyunca günde 20 tane olmak üzere arka arkaya 140 tane tasarladım. Adım bu haftada yok.matematiksel olarak imkansız bir şey gibi ama olmayınca olmuyoradır 140 tane ve kazanamadınız cok ilignçben 2 tane kazandım ard arda 12tane yaparak
Bir hafta boyunca günde 20 tane olmak üzere arka arkaya 140 tane tasarladım. Adım bu haftada yok.matematiksel olarak imkansız bir şey gibi ama olmayınca olmuyoradır