0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinfransa guzeldi cidden ya bi yandada evcilik oyunu var o ne sacma yarısma öle ya minnoooooş bi garipler ya candy hele bakıyorum sende takip ediosun pelin :Pp etmem mi yıldızın ki güzel:P sertaçmıydı
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinfransa guzeldi cidden ya bi yandada evcilik oyunu var o ne sacma yarısma öle ya minnoooooş bi garipler ya candy hele bakıyorum sende takip ediosun pelin :Pp
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinfransa guzeldi cidden ya bi yandada evcilik oyunu var o ne sacma yarısma öle ya minnoooooş
fransa guzeldi cidden ya bi yandada evcilik oyunu var o ne sacma yarısma öle ya
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinfransa guzeldi cidden ya bi yandada evcilik oyunu var o ne sacma yarısma öle ya minnoooooş bi garipler ya candy hele bakıyorum sende takip ediosun pelin :Pp etmem mi yıldızın ki güzel:P sertaçmıydı oda cok kaba ya öle bir eşim olsa ilk gun bosanırım hakanın davranısları favorim
biri Ermenistan diyo biri Hakan Nerdeyim beeen...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbiri Ermenistan diyo biri Hakan Nerdeyim beeen...araya evcilik oyunuda girdi yasir ben karıstırdım konuya ya pardon
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbiri Ermenistan diyo biri Hakan Nerdeyim beeen...araya evcilik oyunuda girdi yasir ben karıstırdım konuya ya pardon ii yaptın herkesin içinde varmıs bi parça evcilik oyunundan söyleyecek bişey
Dedim acaba Ermenistan adına Hakan yarışıyor da Almanya bu durumu desteklemiyor mu?