0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinama benm ismim yazmıo bi yerde bence biri bana cvp versn form doldurmadıysan nasıl çıkacak adın
ama benm ismim yazmıo bi yerde bence biri bana cvp versn
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinama benm ismim yazmıo bi yerde bence biri bana cvp versn Şeytan aldı götürdü,satamadan getirdi
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinama benm ismim yazmıo bi yerde bence biri bana cvp versn Şeytan aldı götürdü,satamadan getirdi hep senin yüzündeeen
hayır yaa sinirli surat cıkmadı bu sefer kazandm ufuk sen hiç bişey kazanamadıgından beni cekemiosun
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinhayır yaa sinirli surat cıkmadı bu sefer kazandm ufuk sen hiç bişey kazanamadıgından beni cekemiosun Napayım işte insan kazanamayınca böyle fesat,çekemeyen bir kişilik oluyor
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinama benm ismim yazmıo bi yerde bence biri bana cvp versn cevap veriyorumgeçmiş olsun oh canıma deysin benden habersız nasıl kazanırsın sen