0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bugun mukemmel ıngılızcemle onlara benı neden dıskalıfıye ettıklerını sordum uzuuun uzuun aldığım cevap şu oldu biri bana tam olarak ne anlatmaya calıstıklarını anlatabılırmı telefon numaramı mı ıstıosunuz fln dedım de yazık sinirden kendilerini parcalamasınlar Dear friend,Thanks for your business.Could you please kindly tell us your order number?We could not find your order information with your email address.We will check for you after receiving your reply.Have a nice day!Best regardskelly
ilginiz için teşekkürlersipariş numaranızı alabilir miyiz?sipariş bilgilerinizi ve e-mail adresinizi bulamıyoruzcevabınızdan sonra control edeceğiz.güzel günler demişler...
Winner:acelya, istanbul, Turkey açelya bizden birimi acaba?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinWinner:acelya, istanbul, Turkey açelya bizden birimi acaba? Bilmemki kimmiş acaba o
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinWinner:acelya, istanbul, Turkey açelya bizden birimi acaba? Bilmemki kimmiş acaba o Daha kaçkere kazanmayı düşünüyorsun
aaa kim acaba
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinaaa kim acaba çilekk sende kazan ya bundan